آموزش های این وب سایت به صورت رایگان در دسترس است. اطلاعات بیشتر
بروز خطا
   [message]
اشتراک در سوال
رای ها
[dataList]

نشان دادن یک معادله ریاضی در برنامه

nooriDeveloper  12 سال پیش  12 سال پیش
+1 0

میخوام یه برنامه آموزشی بنویسم که داخلش معادلات ریاضی باید نشون داده بشه ولی نمیدونم چطور میشه مثلا علامت انتگرال و مشتق و.. رو نشون داد، اگه کسی میدونه لطفا کمک کنه.

0 0
میتونید از تگ pre در HTML استفاده کنید (12 سال پیش)
0 0
سلام. من هم به این قضیه نیاز دارم. البته هنوز شروع به جستجو نکردم. اگر کار بر بخواهد علائم ریاضی را وارد کند چی؟ (12 سال پیش)
0 0
لینک (12 سال پیش)
0 0
این لینک جالبیه. احتمالا کمکت کنه : لینک (12 سال پیش)
0 0
صادق جالب بود ممنون (12 سال پیش)
 برای این سوال 2 پاسخ وجود دارد.
پاسخ به سوال 
مجتبی یگانه  12 سال پیش
+2 0

اکثر فونت ها این Symbol ها رو دارند ، شما میتونید یک کیبرد اختصاصی برای تایپ (مثل هنگ من) برای خودتون درست کنید

اما برای نمایش باید بگم کافیه یک فونت پیدا کنید که این علائم رو داشته باشه مثلا این لینک رو ببنید : لینک 

برای نمایش html هم این لینک کمکتون میکنه

پاسخ به سوال 
hamed  12 سال پیش
+2 0

ببخشید دوباره این سوال را بالا میارم

متاسفانه توان را نمی توان با فونت نشان داد. کسر و ... را که دیگر هیچ. حالا می ماند استفاده از HTML. آیا راهی وجود دارد که کدهای اچ تی ام ال  را در یک تکست باکس نمایش دهیم؟  اگر نه چطوری می توانیم در محیط برنامه آنها را به عنوان دکمه های کیبورد قرار دهیم؟

ضمنا روش های نشان دادن کدهای اچ تی ام ال در صفحه یو آی برنامه چیه؟

0 0
میتونید از HTML در TextView استفاده کنید, توی آموزش های استاد هست: بخش 21 نمایش محتویات HTML (12 سال پیش)
0 0
ممنون. این بخش را جهشی دیدم. ولی از هر راهی میرم دوباره بهش میرسم. می بینمش همین هفته (12 سال پیش)
0 0
از html استفاده کنید و متن رو بسازید و به این شکل مقدار دهی کنید textView.setText(Html.fromHtml("html code"));z (12 سال پیش)
0 0
من از اچ تی ام ال چیزی نمی دونم. یه مرجع مختصر و خوب و گویا برای مطالعه و دریافت اطلاعات در حد رفع و رجوع چی سراغ دارید؟ (12 سال پیش)
0 0
به این لینک یه سری بزن : لینک (12 سال پیش)
0 0
لینک (12 سال پیش)
0 0
ممنون از دوستان. یه سوال هم داشتم اینکه اکر بخواهم از جاوا اسکریپت استفاده کنم آیا باز هم می توانم از تکست ویو استفاده کنم یا در آن صورت حتما باید بروم سراغ وب ویو؟ (12 سال پیش)

پاسخگویی و مشاهده پاسخ های این سوال تنها برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است .
چنانچه تمایل دارید به همه بخش ها دسترسی داشته باشید میتوانید از این بخش لایسنس این آموزش را خریداری نمایید .