آموزش های این وب سایت به صورت رایگان در دسترس است. اطلاعات بیشتر
مشکل عدم دسترسی خریداران پیشین به برخی آموزش ها برطرف شد
بروز خطا
   [message]
اشتراک در سوال
رای ها
[dataList]

بازار کار GIS در داخل و خارج از ایران

مرتضی  9 سال پیش  9 سال پیش
+4 0

با سلام. این سوال دومیه که برای بنده پیش اومده. 
خواستم بدونم اولا بازار کار GIS در ایران و خارج از ایران به چه صورته؟ در آمدش چقدره؟ و چقدر پتانسیل کار برای GIS وجود داره؟
و دوم اینکه در ایران چطور کار انجام میشه؟ اگه این دوره رو ببینم و یاد بگیرم چه بازار کاری در ایران و خارج از ایران دارم؟
و چه کشور هایی در زمینه GIS پیشرو هستند ؟
مرسی.

 برای این سوال 1 پاسخ وجود دارد.
پاسخ به سوال 
Will  9 سال پیش
+6 0

در ایران خوب و در خارج ایران خیلی خوب.
علتش اینه که در ایران به تازگی فراگیر شده (حدودا 10 سال) و متخصصین این زمینه کمتر از حد نیاز کشورمون هست. سازمان ها ، شرکت ها و نهاد ها هم در همین دوره اقدام به تاسیس واحد GIS برای خودشون کردند. در حال حاضر پروژه ای کار کردن در این زمینه با بخش های دولتی و نیمه دولتی بسیار بسیار سود آوره و درآمد های بالایی برای صورت وضعیت خدمات GIS ارائه و تایید میشه.
در ایران شرکت ها و اداراتی که به مدیریت خدمات شهری می پردازند در این زمینه پیشرو هستند مثل تمامی شهرداری ها و فرمانداری ها و بعد از اون شرکت ها در زمینه مخابرات و الکترونیک.
یکی دیگه از دلایلی که GIS در ایران دیرتر از دنیا رشد کرد اینه که ما در ایران اطلاعات کافی و بروز نداشتیم اما در این دهه اطلاعات کشوری ایران تکمیل شده و اون شکاف اطلاعاتی خیلی خیلی باریک شده و این اجازه رو میده به متخصصین که زمینه GIS فعالیت کنند.
هیمنطور هر سال در اسفند ماه در کشورمون کنفرانس ملی GIS در دو یا سه روز برگزار میشه و در اون مقالات و فعالیت های مختلف افراد، شرکت ها و نهادها مقایسه و توسط متخصصان بررسی و پروژه هایی در سطح ملی تعریف میشه.

نکته مهم اول این که خیلی از افراد GIS رو دونستن نرم افزار ArcGIS و کار کردن با اون می دونند در صورتی که GIS نیاز به داشتن دانش و پیش زمینه داره که در این دوره آموزشی (GIS کاربردی) همه پیش نیازهای GIS رو درس دادیم و به غیر از ArcGIS بسته های نرم افزاری دیگه ای هم وجود داره و یک GISMan حرفه ای هر جا لازم باشه خودش باید نرم افزارهای مورد نیازشو توسعه بده. حالا یا با JAVA یا با زبان های C Base یا تحت وب.

و نکته مهم دوم اینکه افرادی که نرم افرار ArcGIS رو سطحی بلدند زیادند و برای این افراد بازار کار خاصی وجود نداره چرا که هم تعدادشون زیاده هم نمی تونند نیازهایی که هست رو رفع کنند. برای همین در این دوره موضوعات به صورت عمقی و کامل تدریس شده.

بنابر این پتانسیل کار برای افرادی که اصولی و کامل این تخصص رو بدونند بسیار بالا ، دست نخورده با درآمدهای بسیار زیاده.

در خصوص اینکه درآمدش چقدره بستگی به نوع کار داره. شما اگر توان فنی تون به حدی برسه که نیاز بخشی از کشور رو رفع کنید با قراردادهای میلیاردی سر و کار خواهید داشت.

در خصوص بازار کار در خارج از کشور وضع فرق داره. در خارج از ایران GIS کاملا جا افتادست و بازار کار خیلی خوبی داره و نیاز به متخصص در این زمینه هم بسیار بالاست. کشور های پیشرو در زمینه GIS در اول از همه ایالات متحده امریکا، استرالیا، ژاپن، کشورهای اسکاندیناوی مثل سوئد، نروژ و فنلاند، آلمان سوییس و هلند هستند و حقوق یک متخصص GIS در خارج از ایران چیزی حدود 8 تا 15 هزار دلار به نسبت کاریه که انجام میده.


پاسخگویی و مشاهده پاسخ های این سوال تنها برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است .
چنانچه تمایل دارید به همه بخش ها دسترسی داشته باشید میتوانید از این بخش لایسنس این آموزش را خریداری نمایید .