بروز خطا
[message]
اشتراک در سوال
رای ها
[dataList]
استفاده از proguard
سلام و خسته نباشید. من دی وی دی های آموزشی شما را تهیه کردم منتها فکر میکنم با یک حساب کاربری دیگه خرید انجام داده باشم و الان خاطرم نیست. میخاستم در صورت امکان به سوال بنده پاسخ بدید.
ببینید من میخام از proguard استفاده کنم اما نتونستم اینکارو انجام بدم. project.properties را ویرایش کردم و کانفیگ پروگارد را بهش دادم. اما از آنجایی که در پروژه م از چند کتابخانه دارم استفاده میکنم، وقتی پروژه را export میکنم خطا میده که این خطا ها را در lint میده و مربوط به همان کتابخانه هایی هستش که در پروژه استفاده میشن. میشه را هنمایی کنید چه کار باید انجام بدم؟
تشکر
0
0
lint ارتباطی به proguard نداره. lint درواقع کدها رو اسکن میکنه کدهای مشکوک به error و باگ و منسوخ شده رو نمایش میده. (11 سال پیش)
برای این سوال پاسخی وجود ندارد.
پاسخگویی و مشاهده پاسخ های این سوال تنها برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است .
چنانچه تمایل دارید به همه بخش ها دسترسی داشته باشید میتوانید از این بخش لایسنس این آموزش را خریداری نمایید .