IT بهتر است یا رشته کامپیوتر(لطفا کمکم کنید)
سلام دوستان
من امسال کنکور دارم و چون به برنامه نویسی علاقه دارم
میخوام یکی از رشته های IT یا کامپیوتر رو انتخاب کنم
حالا موندم کدوم بهتره شاید بگید فعلا پرسیدن این زود باشه
ولی این فکرمو بیشتر از واسه کنکور خوندن گرفته
خواهش میکنم بگید واسه برنامه نویسی کدومش بهتر
ممنون
دوست عزیز...پیشنهاد میکنم که به نظرات ارائه شده در این تایپیک به هیچوجه اکتفا نکن و حداقل داخل اینترنت و از افراد تحصیل کرده در این رشته مشاوره بگیر و حتما علاقهی خودت رو مدنظر بگیر.
دوست عزیز من خودم دانشجوی IT هستم (در حال حاضر) توی یکی از دانشگاه های معتبر ایران، به نظرم رشته IT بهتر از نرم افزار هست، دلایل خودم رو دارم و یکی از واضح ترین هاش اینه که دروس مدیریتی بیشتری داره و خیلی اوقات فنونی که توش یاد میدن توی پروژه های مختلفت به کارت میاد، و همچنین درسهای راحت تری نسبت به نرم افزار داره، برای مثال لازم نیست زبان ماشین بخونی، ریزپردازنده بخونی، مدار الکتریکی بخونی و .... یا خیلی از دروسی که در طول دانشگاه پاس میکنی باعث میشه بهت یه دید خیلی خوب بده و بعدن خیلی به دردت میخوره، البته میگم، همش بستگی به دانشگاهت داره، اگه توی یه دانشگاه دولتی خوب باشی که همه رفیقات برنامه نویسن و میتونی کلی رابطه به وجود بیاری و یا حتی از استادهای خوبی که داری استفاده کنی فرق میکنه با دانشگاهی که این قابلیت هارو نداشته باشه، نگین اینجوری نیست، هست.
مثلن وقتی شما برنامه نویسی اندروید رو به صورت Self-study یاد میگیری و رشته دانشگاهیت مرتبط به کامپیوتر نبود معمولن دید وسیعی نداری، مثلن فقط برنامه نویسی رو میتونی خوب بلد باشی، ولی وقتی کورس های دانشگاهی رو خیلی خوب پاس کرده باشی اگه جایی از برنامت نیاز به شبکه داشته باشه بلدی، یا حتی کدهایی که میزنی رو از نظر معماری کامپیوتر درک میکنی که این کدها برفرض میرن توی یه ثبات ذخیره میشن و فلان و فلان ... چیزایی که بهت دید وسیع میدن.
در نهایت میگم که سعی کن در یه دانشگاه خوب قبول بشی و دروس دانشگاهی رو هم بخونی.
اگه هم نشد اشکالی نداره، با تلاش بیشتر میتونی به خیلی چیزا برسی،
دوستانی هم که میخوان بیان بگن مثلن بیل گیتس رو ببین انصراف داد از دانشگاه عجب آدم خفنی شد، اون از دانشگاه هاروارد انصراف داد نه از دانشگاه فلان واحد دارقوز آباد !! ما بهتره که به تحصیلات آکادمیکی مون ادامه بدیم.
خلاصه اینکه موفق باشی :)
سلام دوست عزیز من رشتم نرم افزار بود و امسال تغیر رشته دادم به آی تی!
دلایل :
درسهایی توی رشته نرم افزار هست که توی آی تی نیست و من از این درس ها متنفر بودم:مدار الکتریکی،مدار الکترونیکی،ریز پردازنده،ریاضی مهندسی و ....توی نرم افزار هست و توی آی تی به جای این درس های سنگین، درسهای مدیریتی هست ک خوندن هر کدوم توی زندگی بنظرم برای همه ی ما مناسب هست!همینطور توی نرم افزار 7-8 تا آزمایشگاه برای درسهای مختلف هست ک توی آی تی نیست این ینی لازم نیست برای یه درس یک واحدی یک ترم زحمتی اندازه ی درس سه واحدی بکشی!من هم واقعا فلسفه وجود این درسها برای رشته نرم افزار رو نفهمیدم :))
خوب تا اینجاش مربوط میشد به سادگی آی تی نسبت به نرم افزار ولی شما اگ تو فکر این هستی که توی کدوم رشته برنامه نویسی بیشتر یاد میدن من میگم از این لحاظ فرق چندانی ندارن چون اکثر درساشون یکسانه و فقط تفاوت در اینه ک توی آیتی مدیریت هست و توی نرم افزار، برق!
ولی خیلی هم منتظر نباش ک دانشگاه کار کردن و برنامه نویسی یادت بده دانشگاه ب نظر من فقط یه سر نخ به آدم میده و دنبال کردن ادامه ی اون نخ با خودته.....
سلام دوستان
ببخشید که این تاپیک قدیمی بالا آوردم
من چند سالی هست از درس و ... دور بودم و کار میکردم در کنارش هم برنامه نویسی و ...امسال به سرم زد برم دانشگاه ازاد و ادامه بدم
ثبت نام اینترنتی کردم بدون ازمون و رشته در این مورد فقط یکی داشت با نام :
علمی کاربردی کامپیوتر - نرم افزار کامپیوتر - کد 41055
یکی بنده خدایی گفت بخش نامه جدید اومده آی تی و نرم افزار و ... باهم ادغام شدند و شده مهندسی کامپیوتر !
به دلیل کارم برا ثبت نام نهایی نرفتم
دوستانی که ازاد کامپیوتر می خونند یه راهنمایی بکنند ممنون میشم
در ضمن ثبت نام نیم سال اول و دوم فرقی هم میکنه ؟ یعنی ورودی مهر یا بهمن تفاوت خاصی داره ؟
ممنون
این سوال قدیمیه ولی جواب میدم چون ممکنه سوال دوستان دیگه هم باشه، من لیسانس نرم افزار کامپیوتر دارم. اینکه به خاطر سختی دروس بخوای یه رشته دیگه را ترجیح بدی اصلا درست نیست. ریاضی از پایه های دروس کامپیوتر هست و همچنین میکروپروسسور ها و زبان اسمبلی اطلاعات خیلی ارزشمندی در اختیارت قرار میدن که میتونی خیلی بهتر کامپیوتر و اتفاقاتی که تو زبان های برنامه نویسی اتفاق می افته را درک کنی!
تو دانشگاه درسته برنامه نویسی اندروید و ای او اس تدریس نمیکنن، شاید جاوا تدریس نکنن و خیلی زبان هایی که تو بازار کار ایران کاربرد زیادی دارند، اما یادت باشه همیشه برای ساختن یک ساختمان باید از چیدن یک زیربنا و پی محکم شروع کنی، دانشگاه این زیر بنا را واست میسازه. زبان سی که یاد میگیری سینتکس مشابه با زبان های جاوا، سی شارپ، پی اچ پی و خیلی زبان های دیگه داره و یادگیری زببان های دیگه واست کار راحتی میشه، از طرفی دروسی مثل ساختمان داده و الگوریتم میخونی، ذخیره و بازیابی و ... که نسبت به کسایی که با سرچ و کتاب و کلاس پیش رفتن همیشه یک قدم جلوتر خواهی بود.
حالا انتخاب با خودته دوست عزیز...
پاسخگویی و مشاهده پاسخ های این سوال تنها برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است .
چنانچه تمایل دارید به همه بخش ها دسترسی داشته باشید میتوانید از این بخش لایسنس این آموزش را خریداری نمایید .