نمونه ببینید، ایده بگیرید، خلاقانه اجرا کنید! ( 3- ۱۵ اپلیکیشن اندرویدی که حسادت دوستان آیفون د ...
نمونه ببینید، ایده بگیرید، خلاقانه اجرا کنید!
سلام و امیدوارم حال همتون خوب باشه و پروژه هاتون با موفقیت پیش به.
امشب تصمیم گرفتم تاپیکی با این عنوان ایجاد کنیم که فکر کنم جاش اینجا خالیه و بسیار بسیار مهم و کاربردیه.
حالا ماجرا از چه قراره؟
شاید خیلی از شماها دنبال سوژه واسه یاده سازی و اجرای پروژه های جدید هستین. یکی از روش های ایجاد پروژه های جدید اینه که شما برید و پروژه هایی که تاحالا پیاده سازی شده رو ببینید، ازشون نمونه برداری کنید، ایده بگیرید از اونها و با روش های خلاقانه پروژه ی جدید رو ایجاد کنید.
برنامه ما چیه؟
برنامه از این قراره که من یا دوستان میایم و برنامه های جدید و خلاقانه ای که ( حالا چه فارسی چه خارجی ) رو معرفی می کنیم و ضعف قدرت هاشونو بررسی می کنیم یا ایده هایی که به همراه داشتنو به اشترام میگذاریم. شما هم میتونین با نمونه برداری کردن، ایده و درس گرفتن، برنامه های جدیدتون رو پیاده سازی کنین یا برنامه های قبلی خودتون رو اصلاح و ویرایش کنید.
قوانین این تاپیک چیه؟
- مثل همیشه اولین قانون اینه که لطفا لطفا و مجددا لطفا زیر این پست تاپیک جدید نزنید و بگذارید که تاپیک ها منظم پیش بره. فقط اگه نظری دارید بصورا کامنت و نظ قرارش بدید.
- اگر شما هم تمایل دارید یک برنامه ای رو معرفی کنید، قبلش به من یک پیام بدید و با هماهنگی بنده لطف کنید اپلیکیشن مورد نظر رو معرفی کنید ( کاش میدیریت برای تاپیک های اینچنینی قدر بیشتری در اختیار کاربر قرار می داد )
- مثل همیشه نظر و امتیازهای شماست که مارو برای ادامه کار دلگرم میکنه





1- اپلیکیشنی که کودکان را برنامهنویس میکند!
اگر بگوییم کودکان امروز خیلی خوشبخت هستند، گزافهگویی نیست، چونکه تکنولوژی این روزها دربست در اختیار آنان قرار گرفته و در جدیدترین اقدام محققان، اپلیکیشنی برای کودکان طراحی شده تا بتوانند به راحتی برنامهنویسی کرده و تخیلات و داستانهای خود را به آسانی پیاده کنند.
این اپلیکیشن یک نوع برنامه نویسی بسیار ساده برای کودکان ۵ تا ۷ ساله است که به راحتی بتوانند در مهد کودک از آن استفاده کنند.
در همینجا به یاد پست یکی از دوستان عزیز به نام ATRAS که پستی ارسال کرده بودند به این مزمون :" بیخیال زبان و موسیقی، به کودکانمان کدنویسی بیاموزیم " .
به گزارش Inc، محققین دانشگاه ماساچوست توانستند با ساخت این اپلیکیشن مدعی ساخت اولین نرمافزار برنامه نویسی مخصوص کودکان شوند. کودکانی که هنوز قادر به خواندن و نوشتن نیستند اما با کمک این اپلیکیشن میتوانند خلاقیتهای ذهنی خود را به اجرا بگذارند.
نام این اپلیکیشن Scratch Jr نام دارد که کودکان میتوانند هر کدام از اشکال گرافیکی ساده را که حاوی یک کد هستند، با انگشتان خود لمس کرده و کاراکترها را آن طور که میخواهند حرکت داده یا کنترل کنند. به عنوان مثال این برنامه به نحوی برای کودکان طراحی شده است تا آنچنان که میخواهند کاراکترشان راه برود، پرش کند، سخن بگوید یا حتی اندازهاش تغییر کند.
حتی کودکان قادر به تغییر رنگ کاراکترهای خود هستند و با توجه به داستانی که برای کاراکترها میسازند، میتوانند صدای خودشان را بر روی آنها قرار دهند. علاوه بر این اگر مایل باشند خودشان را هم مستقیم وارد داستانشان کنند، میتوانند عکس خود را مستقیم بر روی کاراکتر آپلود کنند.
مایکل رسنیک از طراحان این نرمافزار در دانشگاه امآیتی آمریکا در خصوص ویژگی پروژهشان گفت: «بسیاری از مردم گمان میکنند برنامه نویسی کامپیوتر خیلی کار پیچیدهای است و کار هر کسی نیست، اما ما این چنین فکر نمیکنیم.»
همچنین مارینا اوماسچی برز Marina Umaschi Bers از دیگر مسئولان این پروژه اظهار داشت: «بر اساس تحقیقات انجام شده، کودکان از سن ۹-۱۰ سالگی شروع به ابراز عقیده میکنند و نشان میدهند که چقدر در ریاضی، علوم و تکنولوژی خوب یا ضعیف هستند؛ بنابراین برای برنامه نویسی اگر از سال چهارم ابتدایی به بعد آموزش شروع شود، این آموزش کمی دیر است تا بتوانند خود را برای علاقهمند شدن به این رشته ارزیابی کنند.»
این پروژه توسط ینیاد ملی آمریکا به مبلغ ۱/۳ میلیون دلار سرمایه گذاری شده است تا کودکان در سن پایین تفکر خلاقانه را فرا بگیرند. این اپلیکیشن به صورت مجانی در کلاسهای مهد کودک Eliot-Pearson در Medford به اجرا گذاشته شده است.
یک کودک ۷ ساله که در کلاسهای این طرح شرکت کرده درباره استفاده از این اپلیکیشن گفت: «من توانستم یاد بگیرم چگونه تمرکز کنم و از تخیلم بهره ببرم. من می توانم هر کاری که دلم خواهد با این اپلیکیشن بکنم.»
اپلیکیشن Scratch Jr از نسخه معروف برنامه نویسی Scratch الهام گرفته شده است اما شکل ظاهری نرمافزار و زبان برنامهنویسی آن طوری بازنویسی شده است که مناسب کودکان ۵ تا ۷ سال باشد.
این نرمافزار ابتدا در ماه جولای گذشته همراه با آیپد به بازار عرضه شد و در حال حاضر سازندگان آن بر روی نسخه وب و اندرویدی این اپلیکیشن کار میکنند.
مارینا اوماسچی برز در پایان تاکید کرد: «ما نمیخواهیم همه کودکان در آینده برنامهنویس کامپیوتر شوند. اما قصد داریم آنها را از سن پایین با راههای مختلف تفکر عمیقتر از طریق کدنویسی و برنامهنویسی آشنا کنیم. آنها میتوانند بیاموزند که برای حل هر مشکل یک راه حل وجود دارد و این برنامه به آنها آموزش لازم را میدهد.»

2- با اسمارت فون خود انیمیشن حرفه ای بسازید!
خب خب خب. امشب میخوام 2تا نرم افزار بهتون معرفی کنم که میشه باهاشون انیمیشن ساخت. اونم انیمیشن های کارتونی و البته 2 بعدی اما خیلی باحال. بریم ببینیم امشب چیا داریم:
A- Drawing Cartoons
یک ویرایشگر انیمیشن است که به شما اجازه می دهد تا فیلم های خود را ایجاد کنید.
شما می توانید به سادگی و با اضافه کردن charechtar های آماده شروع کنید به ساختن اپلیکیشنتون. شخصیت های اسکلتی یا اسکیتی میتونید بهشون ابزار بدید میتونید واسه خودتون منظره با درخت و علف و دریا درست کنید. می تونید حتی خودتون کرکتر طراحی کنید و به اپ بیافزآیید، حتی میتونید از عکس های آماده خودتون استفاده کنید مثلا سر دوستاتونو بگذارید توی اپ ;)
در نهایت با اضافه کردن صدا و افکتهای صوتی و تبدیلش به یک فایل ویدئویی میتونید اونو روی دیسکتون یا روی یوتیوب به اشتراک بگذارید
ویژگی ها:
- انیمیشن اسکلتی
- حرکتٍ بین
- مدل های مختلف از پیش ساخته شده با ویرایشگر آیتم (stickman, puppet، pony، الگوهای رفتاری، چهره خشم)
- خروجی گرفتن از انیمیشن به عنوان ویدئو و به اشتراک گذاری آن
- ضبط صدا
خودمم 3تا انمیمیشن با این ساختم که البته ادامه ندادم :D
لینک نسخه اپ در گوگل پلی: Drawing Cartoons
B- FlipaClip – Cartoon animation
یکی از پرطرفدارترین، بهترین و ساده ترین برنامه های ساخت انیمیشن ها برای دستگاه های با سیستم عامل اندروید می باشد که به صورت کاملا رایگان عرضه گردیده و با صدها هزار دریافت از گوگل پلی از برترین اپلیکیشن های موجود در بخش مالتی مدیا به شمار می رود. این برنامه امکانات و ویژگی هایی را در اختیار شما و کاربران قرار میدهد تا بتوانید در محیطی زیبا و کاربرپسند با داشتن کمی حوصله و خلاقیت انواع انیمیشن های خارق العاده و شگفت انگیز را طراحی کنید! این برنامه اینگونه در مارکت معرفی گردیده است : ” فلیپاکلیپ بستری را برای شما مهیا می سازد تا دوران کودکی خود را زنده کرده و با ابراز خلاقیت خود و مهارت های حرفه ای در یک راه بسیار مناسب نقاشی های خودتان را بکشید و آن ها را به انیمیشن تبدیل کنید!”
شما می توانید تنها با چند کلیک و با استفاده از فریم های متنوع انیمیشن هایی بسیار زیبا را بسازید و در صورت تمایل آن ها را ذخیره کنید و یا در شبکه های اجتماعی با دوستانتان به اشتراک بگذارید!
برخی از امکانات و قابلیت های اپلیکیشن FlipaClip – Cartoon animation اندروید :
* در اختیار قرار دادن انواع ابزارهای طراحی همچون مواد، رنگ های مختلف و غیره
* دارا بودن توابع قدرتمند Frames manager برای تنظیم فریم انیمیشن ها توسط شما و کاربران
* دارا بودن امکان پیش نمایش انیمیشن ساخته شده برای مشاهده انیمیشن ها قبل از ذخیره سازی
* امکان ذخیره کردم انیمیشن های ساخته شده توسط شما برروی حافظه و گالری با فرمت ام پی فور
* امکان به اشتراک گذاری انیمیشن های ساخته شده از طریق یوتیوب، فیسبوک، واین و اینستاگرام
اپلیکیشن FlipaClip – Cartoon animation هم اکنون در مارکت اندروید دارای امتیاز ۴.۲ از ۵.۰ می باشد.
لینک نسخه رایگان در گوگل پلی: FlipaClip – Cartoon animation
لینک نسخه کامل در گوگل پلی: FlipaClip – Cartoon animation
امیدوارم واستون چالب بوده باشه. اگه شما هم نرم افزارهای مشابه ای رو میشناسین خوشحال میشم بشونم و ببینیم. منتظر پیامهاتون هستم.

3- ۱۵ اپلیکیشن اندرویدی که حسادت دوستان آیفون دارتان را بر می انگیزند
یکی از بزرگترین مزایای سیستم عامل اندروید، آزادی عمل بیشتری است که اپلیکیشن های آن در مقایسه با عناوین مشابه در iOS به شما می دهند. اکثر اپلیکیشن های این روزها معمولا برای هر دو پلتفرم iOS و اندروید عرضه می شوند، با این وجود برخی از اپلیکیشن های انحصاری اندروید نیز وجود دارند که قابلیت های آنها را در ابزارهای iOS پیدا نخواهید کرد.
از اپلیکیشن های پیام رسانی هنگام تماشای کانال نت فلیکس گرفته تا ابزاری برای تبدیل فلش LED به رقص نور، همگی را در اندروید خواهید یافت و به دنیای جدید و متفاوتی از اپلیکیشن ها قدم خواهید گذاشت.
به خاطر داشته باشید که اپلیکیشن های این لیست را نمی توانید به دوستان آیفون دارتان معرفی کنید، مگر این که پیش از این کار، آنها را به خرید یک گوشی اندرویدی خوب دعوت کرده باشید.
اپلیکیشن هایی مثل: HoverChat, Google Keep, Cover, Light Flow, Cerberus, Lux, Locale, Google Sky Map, Link Bubble Browser, VLC Media Player, tTorrent, Mighty Text, Tasker, UCCW, Muzei
برای آشنایی بیشتر با این اپلیکیشن ها به لینک این مطلب مراجعه کنید: لینک
مایلم بعد مطالعه این پست نظراتتون رو باهم به اشتراک بگذاریم
پاسخگویی و مشاهده پاسخ های این سوال تنها برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است .
چنانچه تمایل دارید به همه بخش ها دسترسی داشته باشید میتوانید از این بخش لایسنس این آموزش را خریداری نمایید .