بروز خطا
[message]
اشتراک در سوال
رای ها
[dataList]
زمان بارگذاری Button و سایر عناصر UI
با عرض سلام ، من بخش 11 هستم
دوستان وقتی بعد از دستور setContentView در onCreate میایم و یک کلاینت تعریف میکنیم و می خوایم سورس سایت مورد نظر رو بخونیم ، وقتی که برنامه رو اجرا میکنیم اول یک مدتی که بستگی به سرعت نت داره روی صفحه هیچی نیست و وقتی که سورس سایت دریافت شد تازه دکمه ها و ... رو صفحه ظاهر میشه ، سوالم اینه که مگه در ابتدا با دستور setContentView (که قبل از همه چی هم نوشته شده) صفحه UIو عناصرش بارگذاری نمیشند؟ اگر نه پس Button و ... کی بارگذاری میشند؟
0
0
میگم من درست نفهمیدم چی گفتی ! بهتر منظورت رو بگو ! در ضمن برای بهتر سوال پرسیدن از تصاویر استفاده کن (11 سال پیش)
0
0
تقریباٌ تو بخش 11 به این مشکل برخوردم
میگم میخوام همون اول که برنامه اجرا شد وصل شه به یه سایتی سورسش رو بخونه
روی صفحه هم فقط یه دکمه قرار دادم
ولی وقتی برنامه رو اجرا میکنم دکمه رو صفحه نیست تا وقتی که سورس سایت دریافت بشه بعد دکمه میاد، چرا؟
(11 سال پیش)
0
0
خب پس هیچی ! من بخش 10 هستم ! امیدوار ام زودی به جواب برسید ! (11 سال پیش)
0
0
اوکی، مرسی (11 سال پیش)
+2
0
: خب اون قسمت کد کلاینت رو تو یه Thread بذار (11 سال پیش)
+1
0
مرسی ، ولی سوال اصلیه من اینه که چرا Button رو روی صفحه نشون نمیده بعد به سرور وصل شه و اول میره به سرور وصل شه بعد Button رو نشون میده (11 سال پیش)
+1
0
آموزش مربوط به Thread رو ببینید متوجه این موضوع میشید که دلیلش چی هست _ در واقع تا زمانی که این مرحله از برنامه کامل نشه کامپایل کردن خطوط دیگر از برنامه شما صورت نمیگیره و خروجی به این صورت به شما نشون داده میشه _ اگر از ترد استفاده کنید ، همزمان هم به سرور وصل میشه و هم UI شما به درستی نمایش داده میشه (11 سال پیش)
برای این سوال پاسخی وجود ندارد.
پاسخگویی و مشاهده پاسخ های این سوال تنها برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است .
چنانچه تمایل دارید به همه بخش ها دسترسی داشته باشید میتوانید از این بخش لایسنس این آموزش را خریداری نمایید .