بروز خطا
[message]
اشتراک در سوال
رای ها
[dataList]
ایمپورت sample در اندروید استادیو
دوستان سلام . من تا بحال با ایکلیپس کار میکردم و تازگی کار با اندروید استادیو رو شروع کردم اما مشکلی که هست اینه که تا حالا موفق نشدم سمپلای گیت هاپ رو ایمپورت کنم و اجرا بگیرم.همش با گریدل و لایبریا و خطاهای متفاوت مواجه میشم . میخواستم ببینم یه راه حل اساسی برای ایمپورت این سمپل ها چیه که بشه به راحتی استفاده کرد . ممنون از راهنماییتون
0
0
تا جایی که یادم میاد از یه قند -شکن خوب استفاده کنید مشکلی نباید پیش بیاد یعنی قبل از ایمپورت یا حتی قبل از اجرای اندروید استودیو حتمن باید قند شکنتون وصل شده باشه (10 سال پیش)
0
0
با اینترنت مخابرات جی سنتر بن شده من یکی که دسترسی بهش ندارم امیدوارم بتونید بهش دسترسی پیدا کنید . (10 سال پیش)
0
0
احتمالا گریدل شما به صورت انلاین هست توی گوگل سرچ کنید offline Gradle android sutdio
البته بستگی به Gradle شما و طرف هم داره می تونید یه پروژه بسازید و فایل ها را کپی کنید (10 سال پیش)
0
0
راه حل اساسی :قبل از ایمپورت پروژه ها چند پروژه با اندرودید استدیو بسازید و اجرا کنید ٬ مفاهیم buildsystemوgradle را در گوگل جستجو کنید ٬ بعد خواهید فهمید خیلی از خطاها مربوط به همخوانی نداشتن موارد فوق است که در گزارش خطای خود اندروید ذستدیو نیز هست٬ البته اندروید استدیو بعضی لایبری ها را بصورت آنلاین دانلود کرده و به پروژه اضافه می کند که ما تحریم و یا توسط خودمان فیلتر شده ایم (10 سال پیش)
برای این سوال پاسخی وجود ندارد.
پاسخگویی و مشاهده پاسخ های این سوال تنها برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است .
چنانچه تمایل دارید به همه بخش ها دسترسی داشته باشید میتوانید از این بخش لایسنس این آموزش را خریداری نمایید .