آموزش های این وب سایت به صورت رایگان در دسترس است. اطلاعات بیشتر
مشکل عدم دسترسی خریداران پیشین به برخی آموزش ها برطرف شد
بروز خطا
   [message]
اشتراک در سوال
رای ها
[dataList]

*** 20 روش رایگان یادگیری و ارتقای سطح دانش در برنامه نویسی اندروید ***

AAA  9 سال پیش  8 سال پیش
+63 0

شاید کمتر کسی با سیستم عامل اندروید و قابلیت های قدرتمند آن آشنا نباشد. طبق آخرین تحقیقات صورت گرفته سیستم عامل اندروید توانسته است ۸۱٫۲ درصد از بازار جهانی گوشی های هوشمند را در اختیار بگیرد و مطمئنا این آمار در چند سال آینده افزایش خواهد یافت. اندروید، یک سیستم عامل متن باز است و توسعه دهندگان توانایی دسترسی به کدهای منبع آن را دارند. لینوکس، هسته ی این سیستم عامل است و اندروید قابلیت های قدرتمند و امنیت بالای خود را از لینوکس به ارث برده است. قیمت مناسب اسمارت فون ها و تبلت های اندرویدی، باعث افزایش روز افزون کاربرانش شده است، با توجه به این موضوع، مسلما تقاضا برای سفارش اپلیکیشنهای اندروید بالا می رود و یک بازار کار خوب برای برنامه نویسان و توسعه دهندگان آن به وجود می آید.

در این مطلب ۲۰ مورد از بهترین وب سایت ها و منابعی که سیستم عامل اندروید را آموزش می دهند، به شما معرفی می کنیم. همه ی این وب سایت ها و منابع آموزشی رایگان بوده  و هیچ هزینه ای را از کاربران خود دریافت نخواهد کرد! زبان رسمی که فریم ورک اندروید از آن استفاده می کند، جاوا است. به طور کلی راه های زیادی برای تولید اپلیکیشن های اندرویدی وجود دارند و از ابزارها، فریم ورک ها و زبان های مختلفی برای سیستم عامل اندروید استفاده کرد اما بهترین انتخاب، زبان برنامه نویسی جاوا است. جاوا به طور کامل از پلتفرم اندروید پشتیبانی کرده و جامعه ی بسیار بزرگی دارد. در صورت مواجهه با مشکل، هزاران سایت و انجمن برنامه نویسی به کمک شما می آید. بنابراین پیشنهاد ما توسعه نرم افزار های اندرویدی با زبان جاوا است. چنانچه تجربه ی کار با این زبان و حتی زبان های دیگری را دارید، یادگیری برنامه نویسی اندروید برای شما آسان تر می شود اما در صورتی که هیچ تجربه ی قبلی برنامه نویسی ندارید هرگز نباید نا امید شوید چون این وب سایت ها، کاربران سطح مبتدی تا حرفه ای را پوشش داده و آموزش های آن ها به صورت تصویری است.  با آموزش های گام به گام، پیش رفته و تمرینات را انجام داده تا به یک برنامه نویس اندروید تبدیل شوید!

تنها چیزی که به آن نیاز دارید، کامپیوتر است و یادگیری برنامه نویسی اندروید برای شما هیچ هزینه ای ندارد! پس از گذشت مدتی، می توانید نرم افزار هایی را برای سیستم عامل اندروید، تولید و حتی منتشر کنید.  جالب است بدانید، مشتریان برای سفارش اپلیکیشن های خود حاضر به پرداخت مبالغ گزافی  هستند. سن و مدرک تحصیلی شما به هیچ وجه حائز اهمیت نیست، هم اکنون به یکی از برنامه نویسان اندروید تبدیل شوید!

دوستان توجه کنید که کلیه ی این مطالب توسط بنده ترجمه شده و از سایتی کپی نشده است!

 

وبسایت ها و وبلاگ های آموزشی رایگان:

چنانچه یک برنامه نویس مبتدی یا حرفه ای هستید، یکی از بهترین روش های یادگیری برنامه نویسی، استفاده از سایت ها و وبلاگ های آموزشی است. سایت های فراوانی وجود دارند که به بهترین شکل ممکن، زبان های برنامه نویسی مختلفی را پوشش می دهند. در این فهرست قصد داریم بهترین مراجع و منابع آموزشی آنلاین برای برنامه نویسی اندروید را معرفی کنیم.

 

۱- Android Official:

به بزرگ ترین جامعه ی برنامه نویسان اندروید خوش آمدید!   این وب سایت به طور کامل، کلیه ی مباحث برنامه نویسی اندروید را پوشش داده و مرجعی برای توسعه دهندگان اندروید است. لازم به ذکر است که آموزش های این وب سایت، گام به گام بوده  و افراد سطح مبتدی تا پیشرفته را پوشش می دهد. همچنین در این وبسایت مستندات و راهنمایی های کاملی در خصوص API مورد نیاز برای توسعه ی اندروید پیدا می کنید و تمامی ابزار ها، کتابخانه های مورد نیاز و حتی SDK و Android Studio را در اختیار شما قرار می دهد. به طور کلی، اگر علاقه به برنامه نویسی در پلتفرم اندروید را دارید، هرگز این وب سایت را فراموش نکنید! توجه داشته باشید که در حال حاضر، این وبسایت تحریم بوده و امکان دسترسی به آن دشوار است!

 

۲- vogella :

به دنبال تمرینات و مثال های برنامه نویسی اندروید می گردید! کافی است vogella را باز کنید تا هزاران صفحه ی آموزشی و مثال های کاربردی برای شما نمایش داده شود! یکی از نکات جالب vogella قسمتی از سایت  که برای توسعه دهندگان مبتدی در نظر گرفته شده، است و البته بخش هایی متناسب با کاربران حرفه ای نیز وجود دارد.

 

۳- Java Code Geeks :

Java Code Geeks ، علاوه بر پشتیبانی از فریم ورک اندروید، از زبان برنامه نویسی جاوا نیز به خوبی پشتیبانی می کند. ضمن اینکه برای استفاده از این وبسایت، لازم نیست تجربه ی قبلی برنامه نویسی داشته باشید و سطح آموزش های آن از مبتدی تا پیشرفته است.  بخش اندروید این سایت به دو قسمت هسته ی اندروید و بازی های اندروید تقسیم شده و در صورتی که علاقه به ساخت بازی دارید، این منبع یک شروع بسیار خوب برای شما است.

 

۴- coreservlets :

با Coreservlets در دنیای برنامه نویسی اندروید غرق شوید! این وبسایت، مجموعه ای عظیم از تمرینات و آموزش های برنامه نویسی اندروید را در اختیار شما قرار می دهد. مستندات و منابع این وبسایت فوق العاده زیاد هستند. آموزش ها، تمرینات، کتاب ها و مراجع بسیاری در اختیار شما قرار دارند تا بتوانید از برنامه نویسی نهایت لذت ببرید. در صورتی که  پیش از ورود به برنامه نویسی اندروید قصد آشنایی با زبان جاوا را دارید، آموزش های مناسبی در زمینه ی زبان جاوا برای شما تهیه شده است.

 

۵- Eduonix :

یکی دیگر از وبسایت هایی که در آن آموزش های خوبی برای یادگیری برنامه نویسی اندروید به زبان خیلی ساده وجود دارد، Eduonix است. آموزش های فراوانی در خصوص زبان جاوا در این وبسایت قرار دارد و چنانکه قصد دارید پیش از شروع برنامه نویسی اندروید، جاوا را یاد بگیرید، از Eduonix کمک بگیرید. این وبسایت علاوه بر زبان جاوا و فریم ورک اندروید، مطالب دیگری را برای شما در نظر گرفته است. به عنوان مثال در صورتی که به دنبال یک روش ساده تر برای ایجاد اپلیکیشن اندروید هستید،  با Phonegap کار کنید. فون گپ یک فریم ورک و نرم افزار برای ساخت نرم افزار های اندروید با استفاده از زبان های HTML ، CSS و Javascript است. یادگیری این نرم افزار بسیار ساده بوده و البته هرگز قدرت زبان جاوا را ندارد.

 

۶- ANDROIDHIVE :

ANDROIDHIVE توسط آقای Ravi Tamada ساخته شده است. راوی تامادا که یک برنامه نویس اندروید است تجربیات و دانش خود را در این وبسایت به اشتراک می گذارد، توانایی مطرح نمودن سوالات و مشکلات خود در این وبسایت را دارید.

این برنامه نویس که در کشور هندوستان زندگی می کند، ویدیو های آموزشی با کیفیت بالایی را تولید کرده و کد های منبع و مثال هایی را در آن قرار داده است.

 

کتاب های PDF رایگان:

استفاده از فایل های PDF و کتاب های آموزشی، سرعت یادگیری شما را افزایش می دهد همچنین مطالبی که قبلا خوانده اید را مرور می کنید. افراد زیادی هستند که از فایل های PDF برای یادگیری برنامه نویسی استفاده می کنند. این دسته از فایل ها، به وفور در دسترس بوده و یکی از فواید آن، این است که می توانید آن ها را به گوشی خود انتقال داده تا همیشه به آن دسترسی داشته باشید.

 

۷- MacGrawHill’s Android Guide :

این کتاب در کنار بهترین وبسایت ها و مراجع آموزشی، توانسته خود را به عنوان یکی از بهترین منابع آموزشی معرفی کند. MacGrawHill’s Android Guide شما را به عمق برنامه نویسی اندروید می برد و با مطالعه کامل آن،  توانایی ساخت اپلیکیشنهای کاربردی اندروید را دارید.

 

۸- Android Tutorial :

این کتاب، مروری کوتاه و خلاصه بر مفاهیم اصلی برنامه نویسی اندروید دارد و امکان افزایش اطلاعات خود را در زمینه ی ابزارها، کتابخانه ها و افزونه های اندروید را دارید.

 

۹- andbook Android Programming :

andbook Android Programming نیز می تواند در زمینه ی مفاهیم پایه ی برنامه نویسی اندروید از جمله ایجاد پروژه های جدید و لایه های نرم اندروید، اطلاعات مناسبی را در اختیار شما قرار دهد.

 

۱۰- Commonsware Tutorials :

Commonsware Tutorials ، نوشته ی Mark Murphy یکی از برنامه نویسان حرفه ای اندروید است. در این کتاب طریقه نوشتن برنامه ی “سلام دنیا!” ،کار با رابط کاربری و مباحث ضروری مربوط به توسعه ی نرم افزار های اندروید را یاد بگیرید.

 

۱۱- Android’s Framework :

این کتاب، برنامه نویسی اندروید را آموزش نمی دهد! بلکه به یادگیری مباحث امنیتی نرم افزار های اندروید می پردازد. طریقه ساخت اپلیکیشن هایی که پرداخت درون برنامه ای آن ها هک نشود یا امکان دسترسی به کد های منبع نرم افزارتان وجود نداشته باشد را در این کتاب می آموزید. خواندن این کتاب را به تمام برنامه نویسان اندروید پیشنهاد می شود.

 

ویدئو های آموزشی رایگان:

یکی از بهترین روش ها برای یادگیری برنامه نویسی، استفاده از فیلم های آموزشی است زیرا تمام مراحل ایجاد پروژه و برنامه نویسی را به صورت تصویری می بینید. با استفاده از کلیپ های تصویری، دیگر نیازی به آموزشگاه نخواهید داشت! لازم به ذکر است که تمامی ویدئو های آموزشی که در فهرست زیر قرار دارد رایگان نبوده و برای استفاده ی کامل از آن ها باید مبلغی را پرداخت نمایید.

 

۱۲- LearnersTV :

پس از مشاهده ی فیلم های آموزشی این وبسایت، قادر به تولید نرم افزار های اندروید خواهید بود. همچنین علاوه بر مشاهده ی آنلاین، قابلیت ذخیره سازی ویدئو ها نیز در نظر گرفته شده است. مدت زمان هریک از این ویدئوها چیزی حدو ۵ ساعت است.

 

۱۳- FreeVideoLectures :

FreeVideoLectures شامل ۵۰ فایل ویدیویی رایگان  که در دو فرمت MP4 و ۳GP ارائه شده است. این وبسایت، بهترین ویدئو های آموزشی برای یادگیری برنامه نویسی اندروید را در اختیارتان قرار می دهد.

 

۱۴- udemy :

Udemy یکی از بهترین سایت های آموزشی یادگیری برنامه نویسی است. Udemy علاوه بر برنامه نویسی اندروید، زبان ها و فریم ورک های بسیار زیادی را آموزش می دهد. اساتید این دوره های آموزشی، از بهترین ها هستند و امکان مشاهده ی فیلم های با کیفیت و سرعت بالا وجود دارد. همچنین با گذراندن دوره های آموزشی این وبسایت امکان دریافت مدارک رسمی نیز وجود دارد.

 

۱۵- thenewboston :

ویدئو های این وبسایت رایگان بوده و می توانید با عضویت در آن، از فیلم های آموزش برنامه نویسی اندروید با زبانی ساده لذت ببرید.  مشاهده ی این ویدئو ها، یک تجربه ی لذت بخش برای شما

ایجاد می کند.

انجمن های رایگان:

چنانچه که در پروژه های خود دچار مشکل شدید، از انجمن ها کمک بگیرید. به وسیله ی این انجمن ها  سوال بپرسید، پاسخ سوالات خود را پیدا کنید و حتی دانش خود را به اشتراک بگذارید و به سوالات دیگران پاسخ دهید. لازم به ذکر است که پیش از ورود به انجمن، شرایط و ضوابط آن را بررسی کردهتا برای شما و دوستانتان مشکلی به وجود نیاید.

 

۱۶- stackoverflow :

غیر ممکن است کسی برنامه نویس باشد و Stackoverflow را نشناسد! Stackoverflow یک معدن طلا برای برنامه نویسان بوده و از تمام زبان های برنامه نویسی به خوبی پشتیبانی می کند! همچنین این وبسایت، دارای یک جامعه ی بسیار بزرگ برای برنامه نویسان اندروید است. برنامه نویسان بسیار زیادی در این انجمن حضور دارند و می توانید سوالات خود را از آن ها بپرسید تا به بهترین شکل ممکن شما را راهنمایی کنند!

 

۱۷- androidcentral :

این وبسایت، دارای منابع عظیم و راه حل های فوق العاده برای برنامه نویسان اندروید است. لازم به ذکر است که این انجمن به صورت اختصاصی برای برنامه نویسان اندروید در نظر گرفته شده و  سوالات بسیار زیادی را در خصوص برنامه نویسی و تولید نرم افزار برای سیستم عامل اندروید پاسخ داده است.

 

۱۸- xda-developers :

در اصل این وبسایت برای برنامه نویسان اندروید طراحی شده است ولی دارای یک بخش فرعی است که مباحثی مانند سیستم عامل، هک، توسعه ی نرم افزار و بازی را در آن مشاهده می کنید.

 

۱۹- ANDROIDPIT :

AndroidPit یک وبسایت برای عموم مردم بودهو بیشتر بر روی تکنولوژی گوشی های هوشمند متمرکز شده است. با عضویت در این انجمن، توانایی یادگیری نکات و اطلاعات مناسبی را دارید.

 

۲۰- ANDROIDFORUMS :

ANDROIDFORUMS همیشه پر از سوالات و پست های مختلف است. این وبسایت به صورت اختصاصی برای توسعه دهندگان اندروید ساخته شده است تا بتوانند سوالات خود را مطرح کرده و در کمترین زمان ممکن، پاسخ آن را دریافت نمایند. به طور کلی، این انجمن تنها به بررسی موضوعات دنیای اندروید پرداخته و همین موضوع باعث شده تا برنامه نویسان اندروید از لحاظ کمبود منابع، مشکلی نداشته باشند.

 

منبع: codecondo

مترجم: خودم :)

+3 0
هادی جان ممنون ، کامل و قابل تامل بود ، تشکر. (9 سال پیش)
+3 0
خواهش می کنم حمید جان. ممنون از توجه شما... (9 سال پیش)
+3 0
درود به شرفت ، عالـــــــــــــــــــی (9 سال پیش)
+3 0
سلامت باشی فرشاد جان (9 سال پیش)
+2 0
بسیار عالی کاربردی ، ممنون (9 سال پیش)
+2 0
سلام هادی جان خیلی خیلی خیلی ممنون . واقعا زحمت کشیدی امیدوارم در همه مراحل زندگی موفق و موید باشی (9 سال پیش)
+1 0
دمت گرم ! تا باشه از این ترجمه ها انشاالله که ادامه داشته باشه! (9 سال پیش)
+2 0
آقا هادی دستت درد نکنه من هم خودم از چندتا سایت اولی که گذاشتی استفاده میکنم و قصد داشتم این ها رو با چندتا سایت دیگه معرفی کنم تو یه تاپیک که شما زحمتش رو کشیدی احتمالا من هم چندتا به این لیست شما اضافه کنم والبته این لیست خودش به تنهای کامل هست (9 سال پیش)
+1 0
بسیار عالی بود ، تشکر فراوان (9 سال پیش)
+1 0
ممنون دوست عزیز ... کسی تا حالا تو این سایت ثبت نام کرده؟ من هر کاری میکنم ایمیل برای من ارسال نمیشه . ANDROIDHIVE میشه شماره 6 (9 سال پیش)
+5 0
ممنون از توجه دوستان عزیز. @آریا خواهش می کنم وظیفه بود زنده باشید شما هم انشالله موفق باشید. @FSR ممنون از شما فردین جان. مطمئنا ادامه خواهد داشت... پیروز باشید @HoCoder زنده باشی دوست عزیز موفق باشید. @nmotaghed بله در ثبت نام سایت مشکلی وجود نداره و سایت تحریم نیست. پیشنهاد می کنم قسمت spam ایمیلتون رو بررسی کنید. (9 سال پیش)
+2 0
چک کردم هادی جان با چند تا ایمیل هم امتحان کردم بازم نشد. (9 سال پیش)
+4 0
یه بررسی می کنم خبرشو بهت می دم (9 سال پیش)
+1 0
متشکر (9 سال پیش)
+1 0
ای کاش سایت استاد رو هم می گفتین واقعا در ایران این آموزش ها بی نظیره... (9 سال پیش)
+3 0
در اینکه سایت استاد بی نظیر است شکی نیست اما توجه کنید که تمامی مطالب از سایت codecondo ترجمه شده است. (9 سال پیش)
+5 0
@nmotaghed دوست عزیز من امتحان کردم. ایمیل توی قسمت spam بود و عضویت انجام شد (9 سال پیش)
+1 0
ممنون هادی جان شاید پس ایمیل من مشکل داره (9 سال پیش)
+1 0
من هم با androidhive مشکل داشتم برام ایمیل نیومد حتی با قند شکن. ولی با اکانت facebook تونستم وارد بشم و فایل ها رو دانلود کنم. (9 سال پیش)
+1 0
خیلی زحمت کشیدید مرسی عالی بود (9 سال پیش)
+2 0
@maker ممنون از توجهتون. خواهش می کنم... (9 سال پیش)
+1 0
هادی جان یه سوال ، شما در این تاپیک به غیر از stackoverflow چند انجمن دیگه هم معرفی کردین ، می خواستم بپرسم تا حالا مشکلی براتون پیش اومده که جوابش تو Stackoverflow بنباشه ولی تو این انجمن ها باشه ؟ در کل اگه تجربشو داری یکم در خصوص تجربیاتت در این خصوص توضیح بدی ممنون میشم. (9 سال پیش)
+5 0
حمید جان در اینکه stackoverflow انجمن فوق العاده ایه شکی نیست ولی نکات خیلی ریز رو بهتره توی انجمن های تخصصی اندروید پیدا کرد. آره واقعا برام پیش اومده و جوابشو معمولا از forums.androidcentral.com پیدا کردم. من بیشتر از اندروید سنترال استفاده می کنم و با توجه به اینکه این انجمن به صورت تخصصی متعلق به برنامه نویسی اندروید هست مسلما مستندات و مطالب بیشتری رو میشه پیدا کرد و راحت تر به پاسخ سوالات رسید... پیشنهاد می کنم حتما سری به انجمن های تخصصی اندروید بزن. واقعا توضیحات بسیار کاملی رو می تونی برای مشکلاتت پیدا کنی. مثلا اگه کسی یه سورس می نویسه به صورت کامل توضیح می ده که چه کاری انجام داده... (9 سال پیش)
+1 0
تشکر اما کی انگلیسی بلده ! (9 سال پیش)
+6 0
@مستر سینا - یه برنامه نویس خوب حتما باید انگلیسی بلد باشه ، اگه فرصت شد یه پست در مورد راه های یادگیری انگلیسی می ذارم... (9 سال پیش)
0 0
ممنون. خیلی کامل بود (8 سال پیش)
+1 0
خیلی خیلی ممنونم بخاطر زحماتتون اما اگه سایتهای فارسی بزارین بهتره (8 سال پیش)
+1 0
خیلی خیلی ممنونم بخاطر زحماتتون اما اگه سایتهای فارسی بزارین بهتره (8 سال پیش)
+1 0
@mikti سپاس از توجهتون. اما در مورد سایت های فارسی می تونید در اینترنت سرچ کنید چون اگه لینک سایت های فارسی قرار بگیرند، ممکنه مورد انتقاد مدیران سایت قرار بگیره... (به خاطر تبلیغات و سایر مسائل)... (8 سال پیش)
+1 0
با تشکر عالیه (8 سال پیش)
 برای این سوال پاسخی وجود ندارد.

پاسخگویی و مشاهده پاسخ های این سوال تنها برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است .
چنانچه تمایل دارید به همه بخش ها دسترسی داشته باشید میتوانید از این بخش لایسنس این آموزش را خریداری نمایید .