آموزش های این وب سایت به صورت رایگان در دسترس است. اطلاعات بیشتر
بروز خطا
   [message]
اشتراک در سوال
رای ها
[dataList]

فرصت شغلی برای همکاری در پروژه های بین المللی

گنجه ای  10 سال پیش  10 سال پیش
+16 0

سلام،

شرکت بین المللی راه کار ششم، برای گسترش تیم مهندسی، نیاز به توسعه دهنده حرفه ای اندروید دارد. کار بر روی پروژه هایی در کلاس بین المللی انجام می شود و شما با تیمی از بهترین های ایران همکار خواهید شد.

برای اینکه کیفیت کار مورد نظر را ببینید، دو تا محصولات ما را مشاهده کنید:

1- برنامه آب و هوای weather 360 که اخیرا لانچ شده است و بازخوردهای خیلی خوبی از سایت های معتبر گرفته است
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sixthsolution.weather360

2- ماجول NLP تقویم برای زبان انگلیسی که به صورت آفلاین کار می کند. این ماجول بخشی از محصول تقویم اندرویدی ما است که به زودی لانچ می شود
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sixthSolution.nlpParser

در صورت تمایل لطفا با آدرس info@6thsolution.com تماس بگیرید.

موفق باشید

+12 0
دوستان گرامی، جناب آقای گنجه ای، مدیر سابق بنده بوده اند و کار کردن پیش ایشان بسیار لذت بخش و سرشار از فایده است؛ امیدوارم این فرصت را از دست ندهید. (10 سال پیش)
0 0
لینک ها باز نمیشن !!! (10 سال پیش)
0 0
ببخشید ، درسته ، باز میشه . (10 سال پیش)
0 0
آدرس سایت شما اینه لینک ؟ (10 سال پیش)
0 0
بله، این وب سایت بخش بین الملل ما است. (10 سال پیش)
0 0
اگه اشتباه نکنم من یه مدت پیش این سایت دیده بودم .خیلی جالب بود.اگه لطف کنید و اگر امکانش هست بیشتر در مورد حوزه کاریتون و سطح توسعه دهندگانی که بهشون نیاز دارید توضیح بدید.تا دوستان بیشتر آشنا بشن.ممنون میشم (10 سال پیش)
0 0
به طور مشخص حوزه کاری اندروید/جاوا خواهد بود. با توجه رقابت بسیار شدید در بازار جهانی، نیازمند افراد با تجربه و تخصص بالا هستیم که پیشرفت شخصی و سر و کله زدن با چالش های این بازار براشون جذاب باشه. نکته بعدی توانایی یاد گیری سریع است که هم فازهای آموزش اولیه رو سریع تر بتونیم جلو بریم و هم در آینده مشکلی در باره پیشرفت همگام با ترند جهانی نداشته باشیم. (10 سال پیش)
0 0
سلام آقای گنجه ای وقتتون بخیر - من علاقه بسیار زیادی به جاوا و اندروید دارم ولی فعلا شاید اون تخصصی که مورد نیاز شما باشه رو نداشته باشم و دارم مسیر یادگیری رو طی میکنم و می خواستم بدونم می تونم تو شرکت شما به صورت کارآموز حضور داشته باشم و به نوعی از تجربیات شما استفاده کنم ؟؟ (10 سال پیش)
+2 0
سلام، متاسفانه الان به خاطر فشار کاری خیلی زیاد، امکان جذب کارآموز نداریم و امیدوارم که در آینده نزدیک این ظرفیت در مجموعه مون به وجود بیاد (10 سال پیش)
+3 0
سلام آقای گنجه ای، من خیلی مشتاقم که با تیم های این چنینی کارکنم و هیچ مشکلی با کار زیاد و چالش های تو کار ندارم اما تنها مشکلی که هست اینه که نمیدونم دقیقا به چه کسی توسعه دهنده حرفه ای میشه گفت، و من با 1 سال و نیم برنامه نویسی و مطالعه آموزش (حدودا 10 تا 12 ساعت در روز) در چه سطحی هستم. اگر امکان داره توضیح بیشتر بدید که برنامه نویسی که مد نظرتونه باید توانایی ساخت چه برنامه هایی را داشته باشه و یا با چه مباحثی آشنا باشه. با تشکر (10 سال پیش)
+2 0
سلام، به صورت سرفصل وار، این موارد رو باید بلد باشید: 1- تسلط بر دیزاین پترن های مرسوم در اندروید / جاوا و کاربرد صحیح هر کدام 2- آشنایی با توسعه بر اساس تست TDD و اصول آن 3- آشنایی با گیت و نحوه های مختلف نگهداری کد 4- تسلط بر نکات و ترفند های مدیریت حافظه و Performance در اندروید. این موارد در خود راهنمای اندروید گوگل به خوبی توضیح داده شده: لینک http://developer.android.com/training/best-performance.html 5- آشنا با کتابخانه های معروف اندروید 6- آشنا با ابزار تست / تولید که توسط تیم Square تولید شده اند. به صورت خاص Hugo و Leak Canary و Retrofit 7- تسلط بر مفاهیم Observer Patternو کتابخانه Rxjava 8- آشنایی با MVP و MVVC 9- آشنایی با شیوه های مختلف مدیریت دیتابیس در اندروید. اینها می شوند سرفصل های اصلی که مورد نیاز است. هر شخصی بسته به تجربه و تخصصش ممکن است که به تمام یا بخشی از اینها مسلط باشد. در صورتی که پتانسیل مناسب در شخص وجود داشته باشد، موارد لازم همه در شرکت آموزش داده می شوند. در مورد تشخیص پتانسیل هم با توجه به رزومه شخص و مصاحبه (حضوری / اسکایپی ) مشخص می شود. امیدوارم که توضیحاتم کامل بوده باشه (10 سال پیش)
0 0
ممنونم از توضیحتون. تنها با چند مورد آشنایی کمی دارم ولی خب میتونم از طریق منابع موجود و یا در شرکت مباحث را یاد بگیرم. اگر ایراد نداره براتون رزومه ارسال کنم؟ (10 سال پیش)
+1 0
سلام آقای گنجه ای عزیز . من فکر میکنم میتونستم گزینه مناسبی برای این کار باشم و فکر میکنم این بهترین فرصت برای من بود تا از شهر خودم برای همیشه به تهران میومدم ... منم یه ایده جهانی از ترکیب اندروید و الکترونیک داشتم که فکر میکنم تحول عجیبی در بازارهای جهانی درست میکنه ... باعث افتخارم بود با تیم خوبی مثل شما کار میکردم اما شرایطم جوری هست که دو هفته دیگه باید به خدمت سربازی برم و این مانع باعث میشه نتونم با تیم خوب شما همکاری کنم . براتون آرزوی موفقیت و پیشرفت روز افزون در بازار های جهانی رو دارم ... (10 سال پیش)
0 0
سلام آقای سیدی، ممنون می شم رزومتون رو بفرستید که ما ببینیم و بعدش هروقت از آموزشی برگشتید خبر بدین. آقای امینی، رزومتون رو لطفا بفرستید و بعدش دوباره صحبت می کنیم (10 سال پیش)
 برای این سوال پاسخی وجود ندارد.

پاسخگویی و مشاهده پاسخ های این سوال تنها برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است .
چنانچه تمایل دارید به همه بخش ها دسترسی داشته باشید میتوانید از این بخش لایسنس این آموزش را خریداری نمایید .