آموزش های این وب سایت به صورت رایگان در دسترس است. اطلاعات بیشتر
بروز خطا
   [message]
اشتراک در سوال
رای ها
[dataList]

سوال در مورد memory گوشی

goorgool  11 سال پیش  11 سال پیش
0 0

سلام دوستان

استاد در جایی گفتند که گوشی به هر اپ مثلاً 20 مگابایت رم اختصاص میده

حالا اگر من در برنامم تعداد زیادی عکس از سرور بگیرم و در SD-CARD ذخیره کنم و بعد روی imageview ها نمایش بدم، آیا به اندازه ی حجم تصاویر از اون فضای 20 مگابایت مصرف میشه؟ سوال دوم هم اینکه اگه تصاویر رو از سرور بگیرم و در SD-CARD ذخیره نکنم و مستقیماً روی imageview ها نمایش بدم چطور؟

 

+1 0
دوستان کسی نیست کمکی کنه؟ (11 سال پیش)
+1 0
شما با استفاده از لیست ویو و تکنیک ویو هلدر که استاد آموزش دادن میتونید 2000 تا عکس رو نمایش بدید و مشکلی پیش نمیاد به شرطی که حجم تصاویر شما از حد رم اختصاص داده شده فراتر نره ، برای این کار هم بهته اندازه تصاویر با صفحه گوشی کاربر متناسب بشه . به برای نمایش مستقیم عکس از سروس هم میتویند مستقیما به imageView عقم بدید . (11 سال پیش)
0 0
ممنون بابت پاسخ ولی 100 تا عکس 300 کیلوبایتی میشه 30 مگ ( در این حالت کرش رخ میده؟) (11 سال پیش)
+1 0
وقتی از لیست ویو استفاده کنید در آن واحد تنها یک تعداد از عکس ها داخل رم قرار دارند، مثلا بسته به اندازه صفحه نمایشتون 5 الی 10 تا (11 سال پیش)
0 0
دوستان ممنون بابت راهنمایی (11 سال پیش)
 برای این سوال پاسخی وجود ندارد.

پاسخگویی و مشاهده پاسخ های این سوال تنها برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است .
چنانچه تمایل دارید به همه بخش ها دسترسی داشته باشید میتوانید از این بخش لایسنس این آموزش را خریداری نمایید .