آموزش های این وب سایت به صورت رایگان در دسترس است. اطلاعات بیشتر
مشکل عدم دسترسی خریداران پیشین به برخی آموزش ها برطرف شد
بروز خطا
   [message]
اشتراک در سوال
رای ها
[dataList]

آیا استفاده از نرم افزار Android Studio که توسط گوگل ارائه شده، توصیه می شود؟

uncocoder  11 سال پیش  9 سال پیش
+32 0

 برای این سوال 4 پاسخ وجود دارد. مشاهده پاسخ صحیح
پاسخ به سوال 
uncocoder  11 سال پیش
+16 0

 پاسخ صحیح

نرم افزار Android Studio در واقع IntelliJ Idea است که یک IDE بسیار قدرتمند برای برنامه نویسی جاوا، PHP و ... است.

اما با توجه به عقب بودن Plugin های نوشته شده برای این IDE جهت توسعه نرم افزار اندروید، قابل رقابت با رقیب ضعیف تر خود یعنی Eclipse نیست. به همین جهت در آموزشها تا زمانی که احساس شود همچنان Eclipse جلودار است، از Eclipse استفاده خواهیم کرد.

چنانچه ابزارهای مرتبط برای این IDE بهبود یافت، آموزش راه اندازی آن به عنوان یک سرفصل اضافه خواهد شد.

+2 0
یک تجربه شخصی من برای شروع خواستم از محیط آندروید استادیو استفاده کنم اما مطالب آموزشی و راهنمایی در مورد خطالاها و باگ هایی که در این محیط اتفاق میفته برای یک تازه کار زمان زیادی رو از کاربر میگیره به همین جهت محیط ایکیلیپس رو انتخاب کردم تا منابع رو راحت تر پیدا کنم(چون کلی مطلب در موردش نوشته شده و آزمایشش رو حسابی پس داده) (11 سال پیش)
+2 0
konect عزیز، شما شروع خوبی در سرویس پرسش و پاسخ داشتید و امیدوارم این تلاش شما ادامه پیدا کنه. (11 سال پیش)
+1 0
استاد ارجمند با حداکثر توان در خدمت گروه و تمامی عزیزان هستم اعتقاد دارم گروه و فعالیت های گروهی بسیار با ارزش هستند و امیدوارم بتونم نکات خوبی رو از همه عزیزانی که تجربه بیشتری از من دارند یاد بگیرم. لطفا هر کمکی که از دست من بر میاد رو بفرمایید تا در صورت توان انجامش بدم (11 سال پیش)
+2 0
بعد از گذشت از مراحل آلفا ، تتا ، سه تا ، چهارتا :) وارد مرحله بتا شد با نسخه 0.8 لینک (10 سال پیش)
+1 0
اگر میشه کمی در مورد این plugin ها صحبت کنید که مثل چی و به چه درد میخوره؟ و مثلا ما الان در اکلیپس از کدوم پلاگین ها استفاده میکنیم یا در آینده مورد استفاده قرار می گیره؟ ممنون (10 سال پیش)
+1 0
چرا Android Studio؟ نسخه 13.1.3 IntelliJ Idea رو آموزش نمی دین؟ (10 سال پیش)
+2 0
نسخه RC1 این IDE منتشر شد :))) لینک (10 سال پیش)
0 0
همین الان دانلود کردم Android Studio رو :) (10 سال پیش)
+1 0
سایت سافت گذر ورژن RC2 اندروید استودیو رو واسه دانلود قرار داده: لینک (10 سال پیش)
0 0
استاد خیالِ منِ مبتدی رو راحت کردی خدا خیرت بده. دیگه مُخم داشت میترکید از بس هرکس یه محیط رو پیشنهاد میکرد. (10 سال پیش)
+2 0
البته دقت کنید این صحبت مال یه سال پیشه ... (10 سال پیش)
0 0
سلام استاد من تازه با شما آشنا شدم و خیلی از شما ممنونم. واقعا پرمحتواترین آموزشها رو دارین. یک سوال : من میخام متریال دیزاین رو کار کنم با محیط eclipse چجوری میتونم متریال دیزاین رو حرفه ای کار کنم ؟ ممنون از شما (9 سال پیش)
0 0
به نظربرنامه نویسی را می شود به نحو مطلوب و عمقی با eclipse یاد گرفت ، اما Android Studio امکانات خوبی دارد مثل موضوع متریال دیزاین که خودکار انجام می دهد ، مثلا اگر بخواهیم در eclipse یک دکمه منطبق با قانون متریال دیزان بسازیم خیلی باید زحمت بکشیم و یا اگر بخواهیم یک اسلایدینگ منو یا floating button قرار بدهیم کلی کتابخانه استفاده کنیم اما ساخت همه ی این ها در Android Studio تنها با یک کلیک است . (9 سال پیش)
0 0
این یک نظر تست میباشد (3 سال پیش)
پاسخ به سوال 
کاشی زاده  10 سال پیش
+12 0

این سوال بارها تکرار شده که برای برنامه نویسی اندروید  کدام IDE بهتر عمل میکنه .

هدف از ایجاد این پاسخ این هست که من تجربه شخصی خودم رو در این مورد برای شما بازگو کنم .

دیروز یکسری مشکلات توی اکلیپس پیش اومد و کلا وقت زیادی از من گرفت به این فکر افتادم تا آخرین نسخه اندروید استدیو رو نصب کنم و ببینم چطور هست چون گوگل روش تبلیغات زیادی کرده .

با استاد آقاجانی مشورت کردم و در نهایت تصمیم بر این شد IDE های مختلف رو بررسی کنیم . اول از همه سراغ IntelliJ رفتیم .

همونطور که میدونید این IDE بسیار قدرتمند هست .

ولی متاسفانه در زمینه برنامه نویس اندروید بسیار ضعیف هست .

به سایت رسمی اندروید رفتیم تا آخرین نسخه Android Studio رو دانلود کنیم .

نسخه موجود شامل IDE و تمامی ملزومات میشد که توسط گوگل ارائه شده بود که حجمی در حدود 850 مگابایت  داشت .

بعد از دانلود برنامه رو نصب کردیم و اولین مشکلی که بهش بر خوردیم این بود که مسیری رو برای قرارگرفتن محتویات IDE انتخاب کردیم و بعد از چند مرحله دوباره همون سوال رو پرسید .

بعد از نصب Android Studio  رو اجرا کردیم و یک صفحه جدید باز شد که  به اجبار باید نسخه SDK-Tools  آپدیت میشد . این درحالی بود که ما آخرین نسخه رو از خود سایت Android گرفتیم.

با اینترنت 12 مگابیت حدود 30 دقیقه زمان برد تا فایل های مورد نیاز رو دانلود کنه .البته اینم بگم که هیچ راهی به جز دانلود آپدیت ها وجود نداشت .

بعد از فراز و نشیب های بسیار در دانلود فایل ها بالاخره کار تمام شد.

حالا در زیر من جدولی رو آماده کردم که نکات مهمی که تست شده رو نشون میده توش یکسری از مشکلات مربوط به خود IDE میشه و برخی هم مربوط به ساختار کیت توسعه اندروید .

ردیف عمل عملکرد توضیحات
1 دانلود IDE ضعیف حجم بالای IDE  نسبت به نسخه Eclipse
2 نصب ضعیف عدم تشخیص وضعیت سیستم
3 راه اندازی اولیه ضعیف بروز رسانی اجباری با توجه به دریافت آخرین نسخه و همینطور حجم بالای فایل ها
4 اجرا برنامه ضعیف با توجه به میزان مصرف رم بالا سرعت برنامه بسیار پایین هست که در حدود 4-5 برابر Eclipse مصرف رم دارد
5 پنل Design لایه ها خوب با وجود مشکلات زیاد در بخش های قبلی در این قسمت نسبت به Eclipse واقعا امکانات خوبی رو در اختیار توسعه دهنده قرار میده
6 استفاده از Widget ها خوب در قسمت Design برتری های زیادی داره که یکی دیگه از قابلیت هاش مدیریت راحت تر و طراحی نرم و سریعتر نسبت به نسخه Eclipse هست.
7 مدیریت فایل ها خوب در اندروید استدویو فایل ها و فولدر های غیر ضروری جمع شده و فایل های مرتبط به هم کنار هم نگهداری میشوند .
8 Code compilation ضعیف چه در Xml و چه در java توانایی تشخیص بهترین گزینه برای نمایش را ندارد که این مورد خود ما را در نوشتن برنامه بسیار کند میکند .
9 پشتیبانی از زبان فارسی ضعیف متاستفانه در اندروید استدیو نوشتار فارسی در کد بد نمایش داده میشه که این مورد در Eclipse وجود نداشت و از زبان فارسی پشتیبانی میکرد .
10 اجرای اپ ضعیف در اجرای اپلیکیشن بسیار بد عمل کرد ، حتی زحمت تشخیص نوع Cpu بر روی مین برد رو به خودش نداده و فایل های غیرقابل استفاده رو لود کرد.

در کل این ها خلاصه ای بود از مشکلات کار با اندروید استدیو که من ترجیح میدم فعلا از همون اکلیپس استفاده کنم .

البته هشدار های لازم رو استاد به من دادن ولی خب دیگه ;)

.

حالا چند تا تجربه دیگه هم بهتون میگم که خیلی مفید هست :

    - روی انتخاب IDE تعصب نداشته باشید و از این نترسید که محیط توسعتون تغییر میکنه .(توجه داشته باشید که من خودم همین کار رو کردم ولی جواب نگرفتم من در مجموع 4 ide رو برای اندروید تست کردم)

    - برای دانلود برنامه هاتون از سایت p30download استفاده کنید ، چون اکثر برنامه هاشون کرک های سالم دارن.

    - از ابزاری که استاد در سایت قرار داده استفاده کنید و بقیه ابزار ها رو بذارید کنار .

 فعلا همین چندتا مورد رو داشته باشید اگر بعدا چیز دیگه ای هم یادم اومد میگم .

موفق باشید :)

0 0
من دو ماه میشه که از اندروید استودیو استفاده می کنم. مشکلاتی که فرمودین وجود داشت ولی وقتی دکمه بستن رو کلیک کردم، یه دیالوگ باز شد که میپرسه بعد از اجرای مجدد برنامه، این مراحل تکرار بشه یا نه؟ گزینه دوم رو که انتخاب کنید، دیگه آپدیت نمیشه و Setup ش متوقف میشه و از SDK آمادش استفاده میکنه (10 سال پیش)
0 0
این موردی که عرض کردم کوچک ترین مشکل در اندروید استدیو بود و در هنگام اولین نصب میاد و اجازه اجرا IDE رو نمیده . (10 سال پیش)
0 0
من بدون نصب آپدیت ها برنامه رو اجرا کردم، کافی بود ففقط شما کنسل میزدید و وقتی از شما سوال میشد Setup wizard مجدد اجرا بشه یا نه ، شما نه رو انتخا ب میکردید و تمام (10 سال پیش)
0 0
این نکته ای که شما اشاره کردی از پیش از افتاده ترین مسائل هست تو ویندوز و هر کس به ذهنش میرسه که این کارو بکنه :) ولی مشکل اصلی خود IDE هست که حدود 800 مگ رم رو پر میکنه ئدر حالی که توی اکلیپس حدودا 250 مگ هست . (10 سال پیش)
0 0
منم یبار با کلی درد سر اندروید استودیو رو بالا اوردم.ولی وقتی میخواستم تست کنم مینوشتم toast.makeText هیچ پیشنهادی به من داده نمیشد که کدم رو تکمیل کنه.حالا نمیدونم من محیطم رو بد بالا اوردم یا اینکه این یکی از مشکلات اندروید استودیو هست. (10 سال پیش)
0 0
نه در اون حد بیشتر مشکل کد کامپیلیشن موقعی هست که شما دستورات رو به صورت متوالی میخوای بنویسی که یه دفعه قاطی میکنه و مورد اشتباه رو به شما پیشنهاد میده . ولی از همه بدتر میزان مصرف رم هست که به صورت معمولا حدود 800 مگ و در بعضی مواقع به 1.2 گیگ میرسه و این واقع مسخره هست. (10 سال پیش)
+1 0
مشکل CodeCompilation برمیگرده به یه گزینه تو تنظیمات که بصورت پیشفرض به حرف اول عبارت ها حساسه اگه اون رو تغییر بدید از پیشنهاداتی که خواهد داد متحیر میشید - دیروز داشتم توی یه کلاس یه کلاس درونی Fragment میساختم که بصورت private class نوشته بودم خودش اشاره کرد برای بهینه شدن بصورت public static class بنویسم - با تمام کمی و کاستی هاش من ترجیحش میدم. (10 سال پیش)
0 0
اقای کاشی زاده اگه تونستید به استاد یاداروی کنید که قرار بود لینک رو هم برسی کنن و اگه مناسب بود به عنوان ابزار پایه منتشر کنن (10 سال پیش)
+4 0
محمد حسین جان غیر منطقی نقد کردید ! ، نقد باید منصافانه باشه و نه با دید یکطرفه و جانبدارانه ، من که چند روزی هست واسه پروژه ی جدید ام سوئیچ کردم ، برای منم مثل بقیه سخته ! ، ایکلیپس واقعا دوست داشتنی بوده و هست ، ولی نمیشه واقعیت رو نادیده گرفت ، من فعلا Tips های اول برنامه رو غیر فعال نکردم تا سریع تر با ابزار ها و کلید های ترکیبی جدید اش آشنا بشم ، فعلا که قابل مقایسه با Eclipse نیست ! ، البته من مشکل سخت افزاری ندارم ، دوستانی که سخت افزار های ضعیف تر دارند ، شاید نظر متفاوتی داشته باشند . (10 سال پیش)
0 0
مجتبی جان سلام من یه سری فیلم اموزش برنامه نویسی با اندروید استدیو دانلود کردم که گوگل ساخته بود هر کاری میکنم زیرنویس هاشن رو نمیاره مثلا برای قسمت یک زیر نویس قسمت یک رو نمیاره ولی مال قسمت ده رو درگ میکنم تو رو قسمت یک نمایش میده با بقیه فیلم و ها هیچ مسشکلی نداره (10 سال پیش)
+1 0
مجتبی جان ، یک IDE باید سازگار با همه سیستم عامل ها بدون کوچکترین مشکل باشه .سیستمی که من روش کار میکنم سیستم قوی هست برای توسعه اندروید ولی CPU روی سیستم AMD هست و با هزار مصیبت یه AVD رو اجرا میخواد بکنه و اینقدر این ADT احمق هست که میگه شما باید نرم افزار virtualize برای Intel Cpu نصب کنید .و آقای ادیبی 100% فیلمی که گوگل میسازه برای کار با IDE خودش نباید هم مشکل داشته باشه . (10 سال پیش)
0 0
اقا محمد حسین مشکل من با ای دی ایش نیست با زیر نویس های انگلیسی فیلم ها هست . که به دلیل نا معلومی مشکلی که بالا گفتم داره (10 سال پیش)
0 0
من اندروید استادیو رو روی لینوکس مینت نصب کردم . این مواردی که شما میگید کاملا درسته . یکی از بدترین چیز هاش همین استفاده ی خیلی زیاد از رمه. من تو ویندوز هم نصب کردم که این مشکل رو داشت. و تو لینوکس هم همینطور بود. (10 سال پیش)
پاسخ به سوال 
kingadel  10 سال پیش
+1 0

من سیستم عامل مک دارم و اندروید استودیو استفاده میکنم. هر نسخه داره بهتر میشه. هیچ کدوم از مشکلات بالا رو هم ندارم. گاهی اوقات یه سری باگ ازش در می آد ( با هنگ کردن های اکلیپس قابل ملاحظه نیست. ) اونم کافیه ریپورت کنید تو نسخه بعد برطرف میشه. یا حتی اگر میل بزنید بهشون بهتون توضیح میدن چطور برطرف کنید. 

در مورد کارکردش رو ویندوز هم نظری ندارم. 

0 0
4 مورد اولی که اشاره کردم مشکلاتی هست که برای اولین بار موقع نصب پیش میاد و بعدا حل میشه . ولی این مهمه که یک IDE طوری آماده سازی بشه که خیلی راحت کاربر باهاش ارتباط برقرار کنه . (10 سال پیش)
0 0
من هم بارها رفتم سراغ استادیو چه روی مک و چه ویندوز ولی هر بار با چشم گریون و شرمنده از کار خودم برگشتم به اکلیپس دوست داشتنیه خودمون . واقعا هیچی به کارآمدی و سادگی اکلیپس تا حالا نیومده . ضمنا kingadel عزیز شما اگر نسخه مک از اکلیپس جدید رو که در تاپیک سورپرایز 1 گزاشتم دانلود و استفاده کنی نظرت کلا نسبت به اکلیپس عوض میشه . موفق باشی . (10 سال پیش)
+1 0
سلام دوستان. من هم روی مک دارم از اندروید استدیو استفاده میکنم و اتفاقا انقدری که مجذوب زیبایی و راحتیش شدم اکلیپس رو گذاشتم کنار از داک پایین مک ... به نظر من تنها مشکل از گفته های محمد حسین عزیز فقط بد نمایش دادن فارسی ها یخورده اذیت میکنه که اونم عادت کردم بهش. وگرنه. الان خیلی سرعتم رفته بالاتر ( خیلی تازه کارم من :D ) به دوستانی که مک پرو و مکبوک پرو دارن پیشنهاد میکنم صد در صد اندروید استدیو رو نصب کنین داشته باشینش یه گوشه ای. کم کم به سمتش جذب میشین مطمئنم ;) (10 سال پیش)
0 0
من حدود چندماهی هست که از نسخه آخر استودیو دارم استفاده میکنم و به جرأت پیشرفته تر از eclipse میباشد..! اون مشکل نصب اولیه هم که محمدحسین عزیز گفتن را داشت ولی خودم دستی اقدام به نصب آخرین نسخه های مربوط به SDK کردم و بعد از اینکه مسیر را بهش دادم دیگه خود استودیو بعد از تست قبول کرد و بدون هیچ دانلود براحتی اجرا شد! خوشبختانه تا الان هیچ باگی نداشته و واقعا با سرعت و خیلی خوب کار میکنه. تازه دارم از Gradle خوشم میاد. چون نصب پکیج هاش بسیار ساده و راحته. اگه توضیح خاصی نیاز هست بفرمائید تا توضیح بدم. (10 سال پیش)
0 0
اطفا بیشتر توضییح بدین اقا مهدی , میشه به جی دی کی انوایرمنت وریبل دو تا ادرس داد و اکلیپس اقای اقاجانی و اندروید استدیو رو با هم استفاده کرد در مورد راه اندازیش هم یک پست کامل بدید , تا اخر توی انجمن میمونه و به همه کمکی میشه . ممنون (10 سال پیش)
0 0
امیرجان اتفاقا تا یک ماه پیش هر هم استودویو و هم اکلیپس داشتم که هر دو از یک sdk میخوندن. (البته دقیق متوجه منظورت نشدم) ولی در مورد راه اندازی یه دوستی یه ترفند بسیار خوبی برای Gradle آموزش داده که خیلی مؤثر بوده و واقعا مشکلی که قبلا (البته در نسخه های بتا) با Gradle داشتم را حل کرده. البته ممکنه در نسخه جدید این گیرهای اکلی Gradle رفع شده باشه . چون من با همون ترفند قرار دادن Gradle در پوشه دیگه و معرفی در enviroment variables بصورت مستقل حتی با اینکه ویندوز را عوض کردم ولی باز هم استودیو نسخه جدید براحتی و بدون دردسر اجرا شد. فقط کافیه مسیر Gradle را در enviroment variables معرفی کنید. توضیحات در این تاپیک//answers.uncocoder.com/question/4784/آموزش-نصب-nbsp-Android-Studio-به-صورت-آفلاین ولی اینو بگم که حتما حتما از نسخه Stable برای مدت کوتاهی که شده استفاده کنید و بعد متوجه میشید که کدنویسی در استودیو بسیار راحتتر و بهتر از اکلیپس هست و دیگه خبری ازون باگهای اکلیپس نیست. راستی در هنگام نصب مسیر SDK خودتون را بهش بدین و بعد از بررسی اگه آپدیت نباشه موارد مورد نیازشو میگه که یا با خودش باید دانلود کرد که پیشنهاد نمیشه (بخاطر تحریم) یا باید دستی اینکار انجام بگیره. اگه واقعا دوستان نحوه آپدیت دستی را نمیدونن و تاپیکش نیست امر بفرمائید تا نحوه آپدیت دستی و بدون دردسر SDK را آموزش بدم. (10 سال پیش)
+1 0
من خودم اکلیپس را خیلی قبول داشتم ولی یه مدت دیگه خیلی قاطی کرده بود و یهو وسط کار طراحی XML و یا کد نویسی کرش میکرد و از برنامه خارج میشد. که خیلی رو اعصاب بود. برای همین طراحی XML را بدلیل زیبایی و راحتتر بودن در استودیو انجام میدادم. جالب اینجاست که یه مواقعی اصلا در استودیو کارهامو ذخیره نمیکنم ولی بعد از اجرا از همونجا دوباره اجرا میکنه و گویا کش بسیار خوبی داره. اوایل واقعا سخت بود. مثل ایمپورت کردن یه سری از متدها در استودیو برام خیلی سخت بود بعد از آشنایی با ترکیب کلید Alt + ENTER دیدم که از نگه داشتن ماوس روی اون متدی که قراره ایمپورت بشه خیلی ساده تره. همچنین یه سری از متدها مثل onclicklistener را که خیلی استفاده میشه را بهتر ایمپلنت میکنه و بیشتر سمیکالون «;» را خودش زودتر در انتهای خط میذاره. فقط تنها عیبی که دیدم ازش در اکلیپس وقتی دستور متدی را مینویسیم اون ورودیهاشو را یه جوری مینویسه که با کلید تب میشه یکی یکی جلو رفت ولی در استودیو حتما یا باید نوشته و یا با کلیدهای حرکتی جلو رفت. یه نکته خوب دیگه ای را که الان یادم اومد نام گذاری برای ایجاد یک کلاس جدیده. مثلا وقتی مینویسید Intent و بعدش قراره نامش intent باشه (باحروف کوچیک) خودش همینو پیشنهاد میده . برای هر کلاسی همنام خودش با حروف کوچیک آماده اس تا سرعت کدنویسی را بیشتر کنه. (10 سال پیش)
پاسخ به سوال 
پاتریک  10 سال پیش
+4 0

با سلام

به نظر من یاد گرفتن برنامه نویسی اندروید مثل یاد گرفتن رانندگی هست

حالا وقتی که ما رانندگی رو بلد شدیم مهم نیست که سوار چه جور ماشینی بشیم پیکان باشه یا پراید یا لامبورگینی باشه

کسی که برنامه نویسی رو خوب یاد گرفته باشه میتونه روی نوت پد یا حتی روی یه تیکه کاغذ برنامه نویسی کنه

+4 0
یعنی شما اگه بتونی لامبورگینی بخری میری بجاش پیکان سوار میشی؟؟ (10 سال پیش)
+1 0
مهم رسیدن ببه هدفه حال با هر وسیله ای بود فرق نداره (10 سال پیش)
+1 0
راه های رسیدن به خدا به تعداد آدم هاست !!!! :) (9 سال پیش)
0 0
با احترام به نظر همه دوستان من الان یک ماهی هست ک رفتم سراغ اندروید استودیو ولی هیچ کدوم از مشکلات نوان شده رو تجربه بکردم و خیلی راحت و روان تونستم کار کنم با اینکه طبق آموزشهای استاد تا قبل از اون با ایکلیپس کار میکردم تنها ایرادی ک من دیدم یکم موقع اجرا کردن سنگین کار میکنه اونم شاید بخاطر سیستمم بوده ک مال 6 سال پیش بقیه چیزا خب بودس.... موفق باشید (9 سال پیش)
+1 0
البته این نظرات مربوط به یک سال پیشه:) اون موقع اندروید استودیو نسخه آزمایشیش بود من خودم 3 ماهه با اندروید استودیو کار میکنم این سنگینیش اذیت میکنه من یه لپ تاپ گیمینگ گرفتم باز یه جاهایی خیلی سنگینه (9 سال پیش)

پاسخگویی و مشاهده پاسخ های این سوال تنها برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است .
چنانچه تمایل دارید به همه بخش ها دسترسی داشته باشید میتوانید از این بخش لایسنس این آموزش را خریداری نمایید .