بروز خطا
[message]
اشتراک در سوال
رای ها
[dataList]
Save فایل پروژه - رندر سریع تر
با عرض سلام و ادب خدمت استاد عزیز.
چطوری باید Save کنیم در زمان Save شدن پوشه های مربوط به خود پروژه ایجاد بشه که بخوایم تکسچرها رو درون آن قرار بدیم تا با هر بار لود کردن پروژه مسیر تکسچرها رو از ما نخواد؟
برای Save کردن من از قسمت File و بعدش Save رو میزنم .
یک سوال ذیگه . زمانی که از مدل های آماده استفاده میکنیم باید تکسچر اون رو چطوری اعمال کنیم؟ ( مثلا مدل های مثل ArchModel که متریال و تکسچر رو خودش داره چطوری باید اضافه کنیم؟ )
برای سریع تر شدن رندر آیا پلاگینی هست ؟ شنیدم که پلاگین Solid Rock رندر رو سریع تر میکن. اگه از این دست پلاگین ها هست ممکن در آموزش های بعدی استفاده از همپنین پلاگین های رو آموزش بدین؟
باتشکر ویژه از شما استاد عزیز و آرزوی موفقیت
+2
0
وقتی شما یک آبجکت رو برای اولین بار وارد نرم افزار می کنید لازمه که مسیر ذخیر شدن تکسچر های اون آبجکت رو به نرم افزار بشناسونید ، بعد از اون تا زمانی که ویندوز رو عوض نکنید یا نرم افزار رو دوباره نصب نکنید نیازی نیست که این کار رو برای اون آبجکت دوباره انجام بدید ، ولی اگر بخواهید که پروژتون رو در یک سیستم دیگه باز کنید می تونید از گزینه های موجود در منوی Save از گزینه Archive استفاده کنید که با این گزینه تمام تکسچر های به کار رفته در پروژه همراه با فایل خود پروژه در یک فایل فشرده ذخیره می شه ، در مورد پلاگین Solid Rock قبلا در یک تایپیک دیگه توضیحاتی دادم می تونید سرچ کنید و مطلب رو مطالعه کنید (9 سال پیش)
0
0
با تشکر فراوان از شما استاد عزیز. متشکرم (9 سال پیش)
0
0
سلام . پیام عزیز اگه مشکلی تو اپلود ابجکت اماده به نرم افزار تری دی مکس دارید بخش 8 قسمت پنجم از اموزش های استادو ببینید بصورت تصویری توضیح داده (اینو گفتم که یاداوری شه کدوم قسمت بوده تا شاید کمکی کرده باشم بهتون) ... (9 سال پیش)
برای این سوال پاسخی وجود ندارد.
پاسخگویی و مشاهده پاسخ های این سوال تنها برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است .
چنانچه تمایل دارید به همه بخش ها دسترسی داشته باشید میتوانید از این بخش لایسنس این آموزش را خریداری نمایید .