آموزش های این وب سایت به صورت رایگان در دسترس است. اطلاعات بیشتر
بروز خطا
   [message]
اشتراک در سوال
رای ها
[dataList]

نحوه ی چرخش نمای پرسپکتیو در حین ترسیم خط

mahdak  10 سال پیش  10 سال پیش
0 0

در بخش طراحی قرنیز وقتی می خوایم مسیر نصب قرنیز رو در کناره ی دیوارها مشخص کنیم چطور می تونیم همزمان که Line فعال هست و در حال ترسیم خط هستیم، نمای پرسپکتیو رو هم بچرخونیم تا خط رو در محل درست ترسیم کنیم؟

در آموزش این بخش مسیر خط قرارگیری قرنیز رو با کمک Snaps Toggle تونستم انجام بدم ولی به نظرم اگر یکم پروژه پیچیده تر بود حتما بایستی همزمان با ترسیم خط نمای پرسپکتیو رو هم می چرخوندم.

+1 0
سوالتون رو درست متوجه نشدم ولی با کلیدهای alt+scroll در نماهای مختلف در محیط تری دی مکس بچرخین و جابجا بشین (10 سال پیش)
 برای این سوال 1 پاسخ وجود دارد. مشاهده پاسخ صحیح
پاسخ به سوال 
Max  10 سال پیش
+2 0

 پاسخ صحیح

ابوالفضل عزیز درست اشاره کردن 

همزمان که در حال ترسیم خط هستید می تونید با نگه داشتن  Alt+Scroll می تونید در فضا چرخش داشته باشید بدون اینکه ترسیم خط متوقف بشه


پاسخگویی و مشاهده پاسخ های این سوال تنها برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است .
چنانچه تمایل دارید به همه بخش ها دسترسی داشته باشید میتوانید از این بخش لایسنس این آموزش را خریداری نمایید .