ثبت نام وبینار شماره 5 با موضوع «ساخت رزومه و ارتباط موثر در مصاحبه»  اطلاعات بیشتر پیش فروش آموزش «توسعه Kotlin» آغاز شد  اطلاعات بیشتر سرویس «مقاله» به صورت رایگان عرضه شد  اطلاعات بیشتر ساعات آموزش بازی سازی به 37 ساعت افزایش یافت  اطلاعات بیشتر بیش از 4 ساعت به پکیج «توسعه وب بر پایه LAMP» اضافه شد فایل دانلودی وبینار چهارم عرضه شد  اطلاعات بیشتر 5 ویدئو اول پروژه نقطه بازی، به رایگان قابل دانلود و مطالعه می باشد  اطلاعات بیشتر فریم ورک uncox بهینه شد و سرعت سایت حدوداً 20 برابر شد اخبار تک خطی uncox ، بهتر از هر چیز عمل خواهد کرد  اطلاعات بیشتر سرویس پشتیبانی ریموت عرضه شد  اطلاعات بیشتر شرکت در وبینار بهتر از خرید نسخه دانلودی آن است  اطلاعات بیشتر 
بروز خطا
   [message]
اشتراک در سوال
رای ها
[dataList]
مشکل در اتصال php به datacenter 
133587  2 هفته پیش  4 روز پیش
0 0

 

دوستان این خطا علتش چیه؟

 

 

 

+1 0
دوستان لطف میکنید منو راهنمایی کنید. (2 هفته پیش)
+1 0
سلام ، دوست من ابتدا کدی که نوشتی رو هم قرار بده تا بهتر بتونیم کمکت کنیم :) ..ظاهرا خطا از داخل فایل db.php میاد خط 40. (1 هفته پیش)
+1 0
دوست عزیز خیلی ممنون که پاسخ دادی اگه بتونی مشکلمو حل کنی یه دنیا ممنونت میشم (1 هفته پیش)
+1 0
سلام دوباره دوست من. ببین من کدهاتو بررسی کردم.بنظر درست میاد ..نظر من این هستش که مشکل از دیتابیس هستش..ممکنه تیبل های دیتابیس رو مطابق اونچه که استاد داخل آموزش notes گفته نباشه و اشتباهی رخ داده باشه موقع ساخت تیبل و یا حتی به دلیلی تیبل ها دستکاری شده باشه که این خطا رخ داده. معنی خطا هم داره میگه که مقادیری رو داره تلاش میکنه برگردونه که نان آبجکت هستش در صورتی که باید آبجکت باشه ! اگر برات امکانش هست کل پروژه رو که تا اینجا با آموزش رفتی قرار بده که کامل بتونیم بررسی کنیم.من قبلا این دوره های استاد رو گذروندم.ایشالا بتونم کمکت کنم .یا علی :) (6 روز پیش)
+1 0
من قسمتی که استاد دیتا بیس رو آموزش دادن برای تمرین اومدم چندین تیبل رو ایجاد کردم و فکر میکنم برای اون باشه حالا نمیدونم چجوری تیبل ها و حتی دیتابیس نوت رو پاک کنم.ممنون میشم راهنماییم کنید تا ببینم چجوری میشه این تیبل ها رو پاک کرد (6 روز پیش)
+1 0
برای پاک کردن دیتابیس ها باید این مسیر رو داخل phpmyadmin بری دوست من : Databases .در این قسمت که کلیک کنی و وارد بشی ..لیست تیبل های موجود رو میبینی...تیک کنارشون رو بزن و پایین لیست گزینه ی Drop رو بزن تا حذف بشن (6 روز پیش)
0 0
داداش دستت درد نکنه ولی همچنان مشکل پا بر جاس (5 روز پیش)
0 0
خب الان داخل این تصویر داره خطا میده که db::getInstance برای کلاس db همچین متدی getInstance تعریف نشده داخل db.php ..داخل فایل db.php باید همچین چیزی وجود داشته باشه تا یک نمونه از اتصال db رو ایجاد کنه : private static $db; public static function getInstance($option = null){ if (self::$db == null){ self::$db = new Db($option); } return self::$db; } همچین کدی وجودا داره؟ (4 روز پیش)
 برای این سوال پاسخی وجود ندارد.

پاسخگویی و مشاهده پاسخ های این سوال تنها برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است .
چنانچه تمایل دارید به همه بخش ها دسترسی داشته باشید میتوانید از این بخش لایسنس این آموزش را خریداری نمایید .