آموزش های این وب سایت به صورت رایگان در دسترس است. اطلاعات بیشتر
مشکل عدم دسترسی خریداران پیشین به برخی آموزش ها برطرف شد
بروز خطا
   [message]
اشتراک در سوال
رای ها
[dataList]

مشکل در آپلود تصویر

MasterSPYware  7 سال پیش  10 ماه پیش
0 0

سلام دوستان.
این کد منه:

$newfilename rand(1,99999) . '.' end(explode("."$_FILES["UploadedFile"]["name"])); 
$file_namea =$_FILES['UploadedFile']['name'];
$target_path "uploads/".$newfilename;
$file_name1 "template/uploads/".$newfilename;

if(
move_uploaded_file($_FILES['UploadedFile']['tmp_name'], $target_path)) {
echo 
"فایل "$newfilename ." با موفقیت آپلود شد";}
else {
echo 
"متاسفانه مشکلی در حین عملیات آپلود رخ داد،لطفا مجددا امتحان کنید";} 
 
        $sql="insert into db_test(image)values ('$filename') 
 
 برای این سوال 4 پاسخ وجود دارد.
پاسخ به سوال 
MasterSPYware  7 سال پیش
0 0

مشکل اینجاست که نه عکس آپلود میشه-نه لینکش در دیتابیس ثبت میشه

پاسخ به سوال 
Mehrdad  7 سال پیش
0 0

سلام

این لینک احتمالا بتونه کمکتون کنه ...

کار با عکس‌ها در PHP و ساخت یک آپلودر بسیار ساده

پاسخ به سوال 
MasterSPYware  7 سال پیش
0 0

چرا ما عادت کردیم وقتی جواب رو نمیدونیم صورت مسئله رو پاک میکنیم؟؟؟

دوستان گرامی من بلدم آپلود عکس معمولی بسازم-من رندوم سازی کردم.الان به مشکل خوردم

0 0
خیلی راحته که: شما بجای اینکه لینک عکسو در دیتابیس ذخیره کنی اسمشو ذخیر کن! بعد تو قسمت لینک دادن به تصاویر محصول یا مطلب کافیه یه آدرسی لینک دایرکتوری مثل $dir = "لینک دایرکتوری" بعد تو قسمت آدرس دهی اینو به اسم عکسی که آپلود کردی بچسبون با یه نقطه. (10 ماه پیش)
پاسخ به سوال 
سعید عاملی  10 ماه پیش
0 0

<?php

if(isset($_FILES['file'])){

$name = $_FILES['file']['name'];
$tmp = $_FILES['file']['tmp_name'];

if(move_uploaded_file($tmp, "/upload/$name") ){
echo "Upload Successfully";
} else {
echo "Error : " . $_FILES['file']['error'];
}

}

?>

پاسخگویی و مشاهده پاسخ های این سوال تنها برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است .
چنانچه تمایل دارید به همه بخش ها دسترسی داشته باشید میتوانید از این بخش لایسنس این آموزش را خریداری نمایید .