آموزش های این وب سایت به صورت رایگان در دسترس است. اطلاعات بیشتر
بروز خطا
   [message]
اشتراک در سوال
رای ها
[dataList]

خطای get property of non-object

Hamedmtn  8 سال پیش  6 سال پیش
0 0

دروود

توی قسمت آخر از فصل دوم آموزشاتاستاد برای اتصال پی اچ پی به دیتابییس از یک سورس استفاده میکنن. من توی متود qurry به خطا خوردم که هر چقدر بررسی میکنم نمیتونم علت رو پیدا کنم (همه چیز رو کاملا درست پیاده کردم)

متود querry :

 public function querry($sql){
$result = $this->connection->query($sql);
$result;

if($result->num_rows == 0){//error line
return null;
}

while($rows = $result->fetch_assoc()){//error line
$records[] = $rows;
}
return $records;
}

که به خطای زیر بر میخورم:

 برای این سوال 2 پاسخ وجود دارد.
پاسخ به سوال 
کاشی زاده  8 سال پیش
0 0

خطا به این خاطر هست که در یک خط بالاتر از خط ارور شما به جای اینکه بنویسید :

 $records = array();

نوشتید  :

$result;

 

پاسخ به سوال 
bivatan  6 سال پیش
0 0

 منم همین مشکل رو دارم . همه چیز درسته .اما خطای  non-object  میده !

<?
class Db {
private $connection;

public function __construct($option = null){
if ($option !=null){
$host = $option['host'];
$user = $option['user'];
$pass = $option['pass'];
$name = $option['name'];
} else {
global $config;
$host = $config['db']['host'];
$user = $config['db']['user'];
$pass = $config['db']['pass'];
$name = $config['db']['name'];
}

$this->connection = new mysqli($host, $user, $pass, $name);
if ($this->connection->connect_error) {
echo "Connection failed: " . $this->connection->connect_error;
exit;
}

$this->connection->query("SET NAMES 'utf8'");
}

public function first($sql){
$records = $this->query($sql);
if ($records == null){
return null;
}

return $records[0];
}

public function query($sql){
$result = $this->connection->query($sql);
$records = array();

if ($result->num_rows == 0) { // از این خط ایراد میگیره!
return null;
}

while($row = $result->fetch_assoc()) {
$records[] = $row;
}

return $records;
}

public function connection(){
return $this->connection;
}

public function close(){
$this->connection->close();
}
}
+1 0
خطایی در query های شما هست. کد درسته فقط باید یه قسمت دیگه ارور کوری هم نشون بده بهش اضافه بشه که در ادامه اموزش ها اضافه میشه... (6 سال پیش)
0 0
اضافه کردم اما خطا همچنان پا برجاست ! (6 سال پیش)
+1 0
حل شد . خطای کوئری از جدول دیتابیس بود که به جای user_id نوشته بودم user-id .. ممنون آقای عباسی . (6 سال پیش)

پاسخگویی و مشاهده پاسخ های این سوال تنها برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است .
چنانچه تمایل دارید به همه بخش ها دسترسی داشته باشید میتوانید از این بخش لایسنس این آموزش را خریداری نمایید .