آموزش های این وب سایت به صورت رایگان در دسترس است. اطلاعات بیشتر
بروز خطا
   [message]
اشتراک در سوال
رای ها
[dataList]

آپلود تصویر با استفاده از پلاگین jbimages در ادیتور tinycme

javac  10 سال پیش  10 سال پیش
0 0

برای آپلود تصویر از همین ادیتور سایت uncox که tinycme هست و پلاگین jbimages میخوام استفاده کنم اما موقع آپلود همچین خطایی میاد.

بنظرتون مشکل از کجاست؟ آیا htacess علت این مشکل هست؟ 

+1 0
روی Output بزنید ببنید خروجیش چیه و چه خطاهایی داره ، البته یادم هستد استاد گفتند این پلاگینی که روی سایته نیاز به فریمورک codeigniter داره . (10 سال پیش)
0 0
چیزی نشون نمیده! و علت خطاش نامشخصه. مطمئنید که حتما باید codeigniter باشه؟! تو سایتش چیزی نگفته. (10 سال پیش)
+1 0
شاید نسخه ای که شما استفاده میکنید متفاوت باشه ولی یادمه همچین نکته ای در آپلودر سایت Uncox بوده . میتونید داخل کد های php و js مربوط به لایبری از کد های dump که استاد آموزش دادن و consol.log برای js استفاده کنید و در هر مرحله ای که مشکوک به انجام عمل هستید خروجی رو چاپ کنید . (10 سال پیش)
 برای این سوال پاسخی وجود ندارد.

پاسخگویی و مشاهده پاسخ های این سوال تنها برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است .
چنانچه تمایل دارید به همه بخش ها دسترسی داشته باشید میتوانید از این بخش لایسنس این آموزش را خریداری نمایید .