آموزش های این وب سایت به صورت رایگان در دسترس است. اطلاعات بیشتر
بروز خطا
   [message]
اشتراک در سوال
رای ها
[dataList]

پیگیری خطا ها در موبایل های کاربران

شهریار توکلی  9 سال پیش  9 سال پیش
0 0

با درود خدمت شما . همیشه احتمال ایجاد خطا در اپلیکیشن بعد از انتشار وجود دارد .  حالا فکر کنید ۵۰۰ نفر دانلود کردند و از این تعداد ۵۰ نفر گزارش دادند که اپلیکیشن کرش می کند  .!! 

خوب در این زمان چطور می توان این مشکل را پیگیری کرد چون در گوشی خودمان و سیمیلیتور چنین مشکلی وجود ندارد و این مشکل در برخی از کاربران دیده شده .

ابزار گوگل فایربیس که برخی از این چنین امکانات را به کاربر می دهد متاسفانه  ip های کاربران ایرانی را مسدود کرده و قابل استفاده نیست . 

اگر دوستان راهنمایی بفرمایید که در  ios باید به چه صورت اقدام کرد ممنون می شم

 برای این سوال 1 پاسخ وجود دارد.
پاسخ به سوال 
QUQU  9 سال پیش
+2 0

از این استفاده کنین :
Fabric
سیستم ریپورت Crash هم داره به صورت اتوماتیک. راه اندازیش هم آسونه داکیومنت خودش رو بخونین مشخص ـ . دقیقا هم بتون میگه که دلیل کرش توی کدوم فایل و کدوم خط بوده.

0 0
درود خدمت شما . می خواستم خدمت شما اول تشکر کنم و ازتون بپرسم که آیا شما از این سیستم استفاده کردید ؟ باید کتابخونه ای روی پروژه از این سیستم پیاده بشه ؟ اگر به این صورت هست می شه بگید حجم پروژه رو چقدر بالا می بره ؟ (9 سال پیش)

پاسخگویی و مشاهده پاسخ های این سوال تنها برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است .
چنانچه تمایل دارید به همه بخش ها دسترسی داشته باشید میتوانید از این بخش لایسنس این آموزش را خریداری نمایید .