سوال در مورد مشکلات احتمال خرید اپل دولپر
درود خدمت شما
ویدیو های ویژه رو دیدم و تشکر می کنم برای اماده سازی این ویدیو که واقعا نیاز هست خوب تنها راهی که الان پیش روی ما هست اینکه شرکت های واسط بخریم که اکثرا از امارات دارند از جمله معروف ترینش که نام نمی برم . خوب مشکل اینجاست
ما آیپی امارات نداریم . آدرسی هم داریم برای آمریکاست و همینطور پروکسی که داریم برای هلنده . ولی ما خرید فروش نمی خوایم فقط می خوایم اپلیکیشن رو انتشار بدیم و رایگان دانلود بشه به نظرتون مشکلی برای ما ایجاد می شه ؟
ولاه اپ تقریبا تمام شده فقط مونده همین اپل دولپر ۹۹ دلاری واقعا شر شده و اگر راهکاری بدید در این زمینه ممنونتون می شم
سلام ،
طبیعتا اگر بتونید همه موارد لازم رو فراهم کنید ، با خیال راحت و بدون مشکل میتونید حسابتون رو فعال کنید.
اما لزومی به این همه وسواس برای ثبت نام نیست و برای اپلیکیشن های رایگان خیلی به شما سخت نخواهند گرفت، تنها احتمالی که وجود دارد این است که هنگام پرداخت درگاه واسطه به خاطر تفاوت آیپی شما با شناسه کارت به شما ایراد بگیرد که البته این موضوع هم در همه جا وجود نمی آید .
نهایتا شما میتونید به کسی که کارت رو صادر میکنه بگید براتون خرید اکانت رو انجام بدن .
اما اگر قصد دارید خودتون این کارو انجام بدید و مشکلی هم پیش نیاد با سرچ ساده در گوگل به سرویس دهندگان ابزار های تغییر آیپی میرسید که آیپی همه کشور ها را در اختیار شما قرار میدهند .
پاسخگویی و مشاهده پاسخ های این سوال تنها برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است .
چنانچه تمایل دارید به همه بخش ها دسترسی داشته باشید میتوانید از این بخش لایسنس این آموزش را خریداری نمایید .