بروز خطا
   [message]
اشتراک در سوال
رای ها
[dataList]
پرسش و پاسخ

مشکلات توسعه دهندگان ایرانی در google play و ... بعد از لغو تحریمها حل میشه ؟؟

مدیریت گفتگو
mohsen-jj 11 سال پیش
آخرین تغییر: 11 سال پیش

سلام .

با توجه به اینکه قراره خیلی از تحریمهای بانکی و اینترنتی و ... برداشته بشه ، و متن زیر :

 

سرویس‌های اینترنتی یکی از آن مسایلی است که همواره ما ایرانیان در دسترسی به آنها با مشکل مواجه بوده‌ایم. از آنجا که اکثر کمپانی‌های معتبر فعال در حوزه سرویس‌های مبتنی بر وب، آمریکایی و اروپایی هستند، مساله تحریم‌ها همواره امکان دسترسی به خدمات آنها را با مشکل مواجه کرده است. بر اساس تفاهم نامه اقدام مشترک، حالا کمپانی‌هایی چون گوگل، مایکروسافت و تمام سرویس‌دهندگان و شرکت‌های فعال در زمینه خدمات و راهکارهای مبتنی بر وب می‌توانند در ایران فعالیت کنند.هرچند هنوز موانعی چون عدم وجود قانون کپی‌رایت در راه برخی از این سرویس‌دهندگان وجود دارد ولی مطمئنا آنها دوست ندارند بازار ایران را از دست بدهند. مثلا گوگل می‌تواند خدمات تجاری خود مثل Business Gmail یا سرویس‌های AdWord و AdSense را در ایران ارائه دهد. مایکروسافت می‌تواند سرویس‌های تجاری CRM خود که در ایران بسیار پرطرفدار هم هستند را به طور رسمی ارائه کند. سیسکو قادر خواهد بود دوباره به بازار ایران بازگشته و راهکارهای حوزه شبکه و تجهیزات مخابراتی را با نمایندگی‌های رسمی ارائه کند. اچ‌پی و سرورهای قدرتمندش می‌توانند با سهولت بیشتری در کشور تهیه شده و مرود استفاده قرار گیرند. زیمنس و نوکیا نیز که حالا جای خود را به کمپانی‌های چینی داده‌اند می‌توانند بازگشته و به فعالیت‌های مخابراتی خود ادامه دهند.  (سایت zoomit)

 

به نظرتون میشه امیدوار بود مشکلات توسعه دهندگان ایرانی در google play و دریافت پولشون حل شه ؟

نظرات

یاسر  11 سال پیش
فکر کنم مشکل اصلی تحریم بانکی باشه که با لغو آن ها مشکل گوگل پلی حل خواهد شد
hamidd 11 سال پیش
فقط تحریم های ثانویه برداشته خواهد شد.
hamidd 11 سال پیش
در صورت به توافق رسیدن
AAA 11 سال پیش
سلام. هیچ وقت برداشته نمیشه شک نکن
Vampire 11 سال پیش
@Android.Developer چرا هیچ وقت؟ چقدر با اطمینان :)
Criss 11 سال پیش
اتفاقاً من در کنفرانس موبایل بارسلون در سال ۹۰ از اریک اشمیت رئیس هیأت مدیره گوگل پرسیدیم چرا این سرویس را بر روی ایرانیان بسته‌اید و خودم بسیار پیگیر مسائل تحریم‌های اعمال شده بر مردم ایران بودم. پاسخ او در آن زمان با تمسخر همراه بود. من ترجیح می‌دهم شرکت هایی که به من و هموطنانم بی‌احترامی می‌کند هیچ وقت در بازار ایران کارشان رونق پیدا نکند. Airbnb حساب من را بسته، اندروید مارکت سالها اپ‌های بین‌المللی را از مردم ایران دریغ کرده. این شرکت‌ها می‌توانستند این محدودیت‌ها را ایجاد نکنند.
Criss 11 سال پیش
مصاحبه با حسام آرمندهی، مدیرعامل بازار؛ از کف بازار تا کافه بازار لینک
بی نشان 11 سال پیش
تحریم ها زمانی برداشته میشه که اونا بفهمنند تحریم ها بی تاثیره وگرنه با این توافق ها تحریم ها ورداشته نمیشه چون تحریم ها به خاطر موضوع هسته ای نیست

هنوز پاسخی ثبت نشده است


پاسخگویی و مشاهده پاسخ های این سوال تنها برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است .
چنانچه تمایل دارید به همه بخش ها دسترسی داشته باشید میتوانید از این بخش لایسنس این آموزش را خریداری نمایید .