آموزش های این وب سایت به صورت رایگان در دسترس است. اطلاعات بیشتر
بروز خطا
   [message]
اشتراک در سوال
رای ها
[dataList]

قدم به قدم با تازه کاران ساخت برنامه

یه روز خوب میاد!  11 سال پیش  11 سال پیش
+3 0

سلام به دوستان عزیزبیشتر از یک ماهه که من اموزش هارو خریدمه ولی یه سری مشکلات برام پیش اومد ونتونستم شروع بکنم تا اینکه چند روز پیش اومدم و شروع کردم به خوندن فصل اول و دوم رو میخوندم یه ذره اذیتم میکرد چون یه جورایی بیشتر اطلاعاتی بود (البته خیلی مهمه) تا اینکه رسیدم به بخش سوم و اولین ویدیو رو نگاه میکردم داشتم با خودم فکر میکردم خب من چه برنامه میتونم بسازم با این اموزشی که الان دیدم که یه پیام توی واتس اپ برام اومد و اومدم اونو تبدیل کردم به برنامه که اگه کامپیوترم مشکل پیدا نمیکرد و 3 روز رو علاف نمیشدم زودتر امادش میکردم خب همونجور که گفتم وقتی تونستم برنامه بسازم انگیزه پیدا کردم و برعکس اینکه 2 فصل اول همینطوری و سرسری نگاه میکردم این فصل رو بادقت نگاه کردم و تا دیر وقت هم برنامه نویسی میکنم

خب قصدم از ایجاد این تایپیک چیه

توی این تایپیک ما میایم و برای هر فصل یه پست باز میکنم و هر کدوم از دوستان بعد از اتمام فصلی میاد برای تسلط بیشتر و تمرین یه برنامه میسازه و میتونه لینک دانلود اونو به صورت یک نظر زیر پست همون فصل قرار میده بقیه هم میتونند دانلود کنند و نظرشون رو بدن

حالا فوایدش چیه

1.اولین فایدش اینه که وقتی شما بتونی توی سه بخش برنامه بسازی امیدوار میشی وانگیزه پیدا میکنی و بیشتر به اموزش ها میچسبی

2.میتونید مشکلات خودتون رو از همین الان با توجه به نظر دوستان بدونید و دیدتون رو نسبت به ساخت برنامه بازتر کنید که در اینده به کارتون میاد

3.خیلی از دوستان هستن که شاید ایده ای نداشته باشند برای ساخت برنامه که میتونند با دیدن برنامه ها ی کاربران دیگه از اون ایده استفاده کنند و مثل اون برنامه درست کنند( مثل خود من از موقعی که توی دیگاه کاربران خوندم که یکی از بچه ه بعد از خوندن بخش سه یه صلوات شما درست کرده هی تو فکر این بودم که منم باید بسازمش که انشالله برای تمرین بعدیم یکی میسازم)

4.حتی میشه از برنامه ها ایده گرفت و از ادغام چند برنامه با هم یه برنامه اوکی ساخت(دیگه هم کسی نگه ایده ندارم )

5.خوب همین سه مورد بالا هم ککافی ولی خداییش فواید زیادی داره اینکار توی تسریع یادگیری و انگیزه بخشیدن به کاراموز

از دوست خوبمون که تایپیک قدم به قدم با تازه کاران رو زده بود تشکر میکنم چون من بعد از خوندن اون تایپیک زدن این تایپیک به ذهنم اومد

اولین برنامه رو هم خودم میزارم نظر یادتون نره

فعلا هم تا فصل 8 برای هر فصل یه تایپیک درست میکنیم که دوستان برنامه هاشون رو بزارند

+2 0
سلام دوست عزیز.تاپیکتون خوبه ولی یه مشکل داره.اونم اینکه مثلا کسی که فصل 3 رو دیده فقط طراحی گرافیکی و دستورایی مثل if و else یادگرفته.با این سرفصلا نمیشه چیزی ساخت که اسمش برنامه باشه.خود استادم تو 35 دقیقه خودمانی میگن که اگر میخواین برنامه هایی شبیه مارکت های مختلف بسازین حداقل تا فصل 10 ببینین.چون ایده هایی که معمولا ما داریم از چندتا اکتیویتی،لیست ویو و شاید آرایه تشکیل شده باشه. (11 سال پیش)
0 0
بله حرف شما درسته اینا بیشتر تمرین هستن تا یه برنامه به قول شما ولی همونجور که گفتم برای تازه کارا انگیزه میاره که بیشتر وقت بزارن و تلاش بیشتری بکنن --------با تشکر (11 سال پیش)
0 0
سلام دوست عزیز , به نظرم اگه پست های پایین رو نمی زدید خیلی بهتر بود ! مثلا هرکسی پروژه ای مینوشت خودش یه پست جدید میزد و توی پست خودش پروژه خودش رو میگذاشت ! اینجوری بهتر نبود ؟ (11 سال پیش)
0 0
سلام-- خب نظر شما هم خوبه من اینجوری کردم که دوستان یه وقت نیان و برنامه هاشون رو اشتباهی اینجا تبلیغ کنند و بیشتر اینجا رو جایی برای برنامه های تمرینی میخواستم بزارم ولی خب انگار این چیزی که شما میگی بهتر هستش اگه دوستان مدیریت لطف بکنند و پستهایی که من زدمه در پایین از 4 تا 8 رو حذف بکنند خیلی خوب میشه----باتشکر (11 سال پیش)
0 0
لطفا تایپیک های زیر رو حذف کنید با توجه به نظر دوستان اینجوری بهتره هر کی برای برنامش یه تایپیک باز کنه (11 سال پیش)
+1 0
لطفا از درج پاسخ های کوتاه و تکراری ، در قسمت پاسخ خودداری فرمایید . لینک (11 سال پیش)
 برای این سوال پاسخی وجود ندارد.

پاسخگویی و مشاهده پاسخ های این سوال تنها برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است .
چنانچه تمایل دارید به همه بخش ها دسترسی داشته باشید میتوانید از این بخش لایسنس این آموزش را خریداری نمایید .