آموزش های این وب سایت به صورت رایگان در دسترس است. اطلاعات بیشتر
بروز خطا
   [message]
اشتراک در سوال
رای ها
[dataList]

راهنمایی

sina007  12 سال پیش  12 سال پیش
+1 0

سلام من تازه وارد بخش دو شدم و از قبل اصلا با برنامه نویسی اشنایی ندارم و تا حالا حتی یک خط هم ننوشتم و حالا کم و بیش می فهمم استاد چی می گن ولی موقع عمل که می شه نمی تونم درس حتی از روی فیلم کپی کنم که نتیجه ی درس بده.چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

0 0
الان فیلم چهارم کاملا متوجه می شم اما نمی تونم خودم برنامه بنویسم (12 سال پیش)
0 0
استاد یه آموزش تدوین کرده درباره روش مطالعه آموزش ها ... چند روز دیگه آپلود میکنه که امیدوارم مشکلت حل بشه (12 سال پیش)
0 0
دوست عزیز دست به کار شو. اگه بخوای فقط تماشا کنی فایده نداره. شروع کن به نوشتن و انجام کارها. از این نترس که نتونستی با تلاش بیشتر دفعه بعد خواهی توانست. برای خودت پروژه تعریف کن و انجام بده. برنامه نویسی کار راحتی نیست همانگونه که رانندگی کار راحتی نیست. اما ما هر روز رانندگی می کنیم چرا هممون برنامه نویسی نکنیم؟ (12 سال پیش)
 برای این سوال 1 پاسخ وجود دارد.
پاسخ به سوال 
Bahamin Dadras  12 سال پیش
+3 0

ببین به خدا منم مثله  شما بودم!به نظرم هر آموزشو  انقدر گوش بده تا حفظ بشی.بعد سورس کد ها رو import کن تو یه هر خط واسه خودت کامنت بذار که چی شد؟!این خط چی کار کرد؟؟؟این قسمت چی کار میکنه و و و و و.....بعد دوباره برگرد رو پروژه و یک سری تغیرات بده!!مثلا hello world و بکن  Mohandes Sina بعد رنگشو عوض کن..بعد فونتشو و..... انقدر تغیرات بده که کم کم همه چی واست جا بیوفته.

یه چیز دیگه حتما با سر فصل هایی که خوده استاد گذاشته برو جلو.مثلا تو  این لینک استاد در باره""  ساده، قوی، استاندارد با JSON""

 گفته که نمیخواد زیاد خودتونو درگیر کنین...حتما به اون کامنتایی که واسه آموزش ها گذاشتن توجه کن.

امیدوارم موفق بشی.


پاسخگویی و مشاهده پاسخ های این سوال تنها برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است .
چنانچه تمایل دارید به همه بخش ها دسترسی داشته باشید میتوانید از این بخش لایسنس این آموزش را خریداری نمایید .