پیشنهاد اضافه کردن تعداد مدیران ( مشارکت کنید )
سلام با رعایت احترام و تشکر از مدیران زحمت کش فعلی و بدون قصد جسارت باید عرض کنم در ساعاتی از شبانه روز میبینم که سوالات میمونه و کسی نیست که جواب بده مثلا در همین لحضه ای که می نویسم از ۶۰ کاربر اول فقط من آنلاینم . به عنوان مثال این لینک رو ببینید لینک
به نظرم رسید برای پویایی بیشتر انجمن اولا مدیران دوبرابر بشن که انجمن دو موتوره بشه . ثانیا پیشنهاد میکنم این عزیزان شبانه روز رو به صورت تقریبی بین خودشون تقسیم کنن که یک زمان همه نباشنو یک زمان دیگه تا چند ساعت هیچکس از مدیران نباشه . اینطوری احساس خوبی به کاربران عادی علی الخصوص که سوال دارن دست نمیده و برعکس وقتی احساس بشه در هر زمان از شبانه رو حداقل یک مدیر هست که سوالات رو جواب میده اقبال به خرید محصولات از سوی اونها و تبلیغ انجمن هم بیشتر میشه . از این رو من این ۴ بزرگوار رو پیشنهاد می کنم . دوستان نظر بدن .
۱. spirit عزیز
2. mirhadi عزیز
3. محمد حسین زاده عزیز
4. Mir Unknown عزیز
شاید من الان نباید حرفی برنم. این عزیزان که اسم بردید و حتی خود شما استاد ما هستید و من حاضرم همین الان جامو با هرکدوم از این عزیزان یا شما عوض کنم (شک نکن اینو از ته قلبم میگم).
اما یه نکته ای رو دقت کن. به نظرم شما معنی کلمه مدیر رو اشتباه متوجه شدید.
مدیر انجمن مسول پاسخگویی به سوالات نیست! درواقع مدیر انجمن مسول رسیدگی به نظم انجمن،حذف موارد نامربوط، تگ زنی سوالات ، و گزارش خطا و این دست کارهاست.
اصلا اینجا کسی مسئول پاسخگویی نیست! اینجا محیطیه برای تعامل، همفکری و اشتراکگذاری دانسته هامون.
قرار نیست که اگه من نوعی مدیرم یعنی کل اندروید رو فوت آبم! من به شخصه تا الان وارد خیلی از حیطه های اندروید نشدم که مطمئنم خیلی از بچه های این انجمن از من توی اون حوزه ها وارد ترن (مثالش همین کار با دوربین که شما لینک دادی).
اینجا قراره هرکی مشکلی داره بیاد سوال بپرسه و هرکس که برای مشکل راه حلی به ذهنش میرسه بیان کنه و این پاسخ گویی رو قراره همه انجام بدن نه فقط مدیران. و در این بین مدیران هم علاوه بر پاسخگویی بر روند کاری انجمن نظارت داشته باشن تا خارج از قوانین حرکتی انجام نشه.
به هرحال با گسترش فعالیت ها و تعداد سوالات مطمئنا نیاز به مدیران بیشتر در آینده احساس خواهد شد که در این باره باید استاد آقاجانی نظر نهایی رو بدن (به شخصه هم با افزایش تعداد مدیران موافقم)
این هم شرح وظایف مدیران که توسط استاد برای ما ارسال شده :
شرح وظایف:
- تگ گذاری و تصحیح تیتر سئوالات
- حذف سئوالات، پاسخ ها و نظرات کثیف، نامرتبط یا خارج از قوانین
- گزارش سئوالاتی که فنی تر است و به همین خاطر پاسخ نگرفته اند
- راهنمایی کاربرانی که «راهنما» ی سایت را مطالعه نکرده یا رعایت نمی کنند
- فعالیت مثل گذشته در ارائه پاسخ های مفید و ارزشمند
با تشکر از آقا صادق عزیز باید بگم که ما هم از شما و هم از عملکرد خوب بقیه مدیران راضی هستیم ولی همون طور که گفتید با گسترش کار نیاز به مدیران بیشتر با هر تعریفی ک شما از مدیر دارید ملموس تر میشه . ما هم هرگز قصد شکایت یا طعنه به عملکرد مدیران فعلی رو نداریم بلکه قصدمون پویا تر شدن کل انجمن و سبکتر کردن کار مدیران فعلیه . ضمن اینکه با اضافه شدن تعداد مدیران هم حتی انتظار اینکه سوالی از سوی مدیری بی جواب نمونه انتظار بی موردیه به همون دلیلی که فرمودید ولی عقلا وقتی تعداد مدیران بالاتر بره تعداد سوالات بی جواب و میانگین پاسخ به اونها هم پایینتر میاد . در هر صورت شما به خودتون نگیرید منظور من فراتر از این حرفاست .
ضمنا چون به لینک بالا اشاره شد باید عرض کنم که دیدم از لینک بالا ۲ نظر اول پاک شده و الا زمانیکه من ارجاع دادم به شکل زیر بود توجه کنید :
دوستان عزیز تاپیک و همه نظرات مطالعه شد.
در ابتدا تشکر از مدیران
من به نوبه خودم بسیار از زحمات شما ممنونم و منتی است بر سر من و سایت، و بسیار ارزشمند.
شرح وظایف ایشان
در مرحله اول پاسخ دوست عزیز آقای صادق باروت کوب کاملاً درسته، بدون کوچکترین نقصی.
شرح وظایف مدیر ذکر شده و انتظار می رفته که فعالیت ایشان مثل همیشه مفید باشد که خدا را شکر برای همه مدیران نه تنها کمتر نشده بلکه روز به روز فعالیتشون بیشتر و چشمگیر شده علی رقم همه مشغله ای که دارند. همین که احساس شده مدیران وظیفه پاسخگویی به سئوالات را دارند، نشانه تلاش روز افزون این دوستان برای مفیدتر بودن است.
وضعیت دوستان عزیز hamedjj و SP!R!T
این دو کاربر بسیار فعال، امتیازات بالایی دارند و با اختلاف زیاد از سایر کاربران جلوتر هستند. حدوداً 2 ماه پیش برای این دوستان پیشنهاد مدیریت ارسال شد، که خودشان به دلیل کمبود وقت، این سمت را نپذیرفتند. به هر حال همیشه شاهد فعالیت مفیدشان هستیم.
وضعیت دوستان در موقعیت 7 تا 12 لیست کاربران
این دوستان شگفت انگیز با اختلاف امتیاز از سایر دوستان بسیار فعال، با پاسخ های بسیار مفیدی که ارائه می دن، حتی برای من هم جرقه های از ایده های نو رو شکل دادن. مخصوصاً آقای حسین زاده که من واقعاً از پاسخ های ایشون ( بشخصه ) بسیار لذت می برم و همینطور نمونه کارهای جناب iSheykhi . علت اینکه پیشنهاد مدیریت برای این دوستان ارسال نشده است، قرار گیری ایشان با اختلاف زیاد از 6 نفر اول سایت است و ما هم قوانینی داریم که باید به آن پایبند باشیم.
تغییر وضعیت دوستان
تا زمانیکه مدیران سایت در لیست 6 کاربر برتر سایت باشند، سمت مدیریت ایشان پابرجاست و پس از دو هفته بودن در لیست 6 کاربر دوم، سمت ایشان ملغی خواهد شد. نه بخاطر ضعف ایشان و ... بلکه احتمالاً یا مشغول تحصیل هستند، یا خدمت سربازی یا مشکلاتی که به هر حال نباید سایت از ایشان وقتی بگیرد که باعث رنجششان شود. وگرنه من و سایت و بچه ها مدیون زحمات این دوستان هستیم و خواهیم بود ( در گذشته، حال و آینده )
منتهی تا زمانیکه در لیست 6 کاربر برتر هستند و خودشان علاقه به مدیریت دارند، ما هم هیچ تغییری در این وضعیت نخواهیم داد.
افزایش تعداد مدیران
حداکثر 6 مدیر برای انجمن ما کفایت می کند که حتماً از لیست 6 کاربر اول انتخاب خواهند شد. حداقل هم 4 مدیر لازم است تا بتوانند به این انجمن نظم دهند. چنانچه تعداد مدیران ( با احتساب خودم ) از 4 کمتر شود، مدیران به ترتیب امتیاز و سپس تمایلشان به پذیریش این سمت انتخاب می شوند و منتی می گذارند بر سر ما.
حذف نظرات جناب Mehdi007
نه تنها حذف این گونه نظرات تأیید می شود بلکه آفرین هم دارد. یعنی مدیران تاپیک ها را همیشه دیده اند و میبینند و وقت می گذارند و اسپم ها را پاک می کنند.
چنانچه کسی پاسخ شما را بلد باشد، ارائه می دهد. درج نظراتی برای جلب توجه دوستان، یا بالا آوردن تاپیک در بازه های زمانی کوتاه تنها به کیفیت انجمن لطمه می زند و برای نویسنده اسپم هم هیچ لطفی نخواهد داشت و برعکس، معمولاً کاربران به سئوالاتی که به این شکل با اسپم بالا می آیند پاسخ نمی دهند.
اگر این نظرات حذف نمی شد، اول از همه خودم آنها را حذف می کردم و از طریق پیام خصوصی به کاربر در خصوص عدم درج اسپم پیام می دادم.
چگونه مشکل حل شود؟
روش درست افزایش تعداد مدیران نیست، بلکه اعطای قابلیت ها در ازای امتیاز است. به طور مثال کاربری که بالا 10000 امتیاز دارد بتواند، هر نظری را حذف کند. کاربری که بالای 15000 امتیاز دارد بتواند پاسخ یا سئوالی را ویرایش کند و ...
اما با توجه به زمان اندکی که من دارم و خدماتی که در این زمان محدود سعی دارم ارائه دهم، اولویتی برای هر کاری مشخص شده و اولویت تغییرات در سیستم پرسش و پاسخ ( با توجه به کامل بودن آن ) در آخر است. چنانچه زمانی، با مشکل مدیریت سایت مواجه شدیم و مدیران از فشردگی بیش از حد کارها شکایت داشتند، برای آرامش و آسایش ایشان این اقدامات به اولویت اول موکول می شوند.
خوب الحمد لله پس نتیجه داد بالاخره ولی فکرش رو نمی کردم به این زودی . خوشحال شدم spirit جان تبریک می گم . ضمن تشکر از زحمات مدیران قبلی امیدوارم با اومدن تو انجمن بیش از پیش شاداب بشه از استاد هم متشکرم که برای نظرات ما ارزش قائله . خوب با این حساب فقط یک مدیر دیگه مونده . خیلی خوبه منتظریم .
بچه ها اگه میبینید کسی اینجا نتونست به به سوالتون پاسخی بده به جای اینکه اون سوال هی بالا بیارید
اول در گوگل سرچ کنید حتما تو stackoverflow یا جواب میگیرید یا یه چیزایی حتما دستتون میاد
اگر جواب نگرفتین خودتون در sackoverflow و انجمن های فارسی اندروید دیگه مطرح کنید ... حتما اونجا کسی هست کمکی بهتون بکنه. (اگه بخواهید با جواب نگرفتن از اینجا از خیر جواب اون سوال بگذرید و کلا نا امید بشید برادرانه پیشنهاد میکنم همین الان برنامه نویسی را بذارید کنار )
اگر در آخر جواب را دریافت کردید این تاپیک را به امان خدا ول نکنید ... حتما پاسخ را در زیر سوالتان با توضیحات درج کنید که دوباره کسی همان سوال را در سایت نپرسه
تشکر فراوان
پاسخگویی و مشاهده پاسخ های این سوال تنها برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است .
چنانچه تمایل دارید به همه بخش ها دسترسی داشته باشید میتوانید از این بخش لایسنس این آموزش را خریداری نمایید .
