مشکل با اندروید استادیو (حل شد)
سلام وقت بخیر
من همین امروز اومدم اندروید استادیو رو نصب کنم ولی اتفاق هایی که افتاد بدجوری زد تو ذوقم.
اول که وقتی نصب شد رفتم یه سر توی اکلیپس و دیدم داره یه خطاهایی میگیره.
بعد هم وقتی دیگه آخرای نصبش بودم یکسری ارور هایی میداد که نمیدونم چی بود و سرچ زدم اما به نتیجه ای نرسیدم.
وقتی هم که رفتم داخل اندروید استادیو یک ارورها و خطاهای دیگه ای میداد و همینجور هم که همراه با استاد کار میکردم دیگه کلا استادیو یجور دیگه شده بود و چیزایی که توی استادیو استاد میدیدم یکمی فرق داشت.!
الان تقریبا 6 ساعت هست که درگیرشم و واقعا کلافه شدم.
خدا خیرتون بده فقط یکی به دادم برسه : -(((
وقتی که می خواید بیشتر از یک محیط برنامه نویسی داشته باشید باید چند تا نکته رو بدونید که من هر چند تا که به ذهنم میرسه رو براتون میگم.
اول از همه، مطمئنا شما هم توی آموزش های قدیمی دیدید که استاد به یه بخشی به اسم Envirenment Variables میره. اونجا سه تا متغیر به اسم های: ANDROID_SDK_HOME, JAVA_HOME, PATH میسازه و به هر کدومشون مسیری رو میده. اون مسیرها برای اکلیپسه که شما باید برای اندروید استودیو تغییرش بدید. مثلا متغیر JAVA_HOME مسیر JDK ورژن 6 رو بهش میده که برای اندروید استودیو باید مسیرش JDK ورژن 8 باشه که شما مطمئنا نصبش کردید. بقیه رو هم به همین ترتیب باید تغییر بدید ولی برای متغیر PATH باید یکم دقت کنید چون که چندتا مسیره. دومین نکته هم اینه که شما باید ابزارهای موردنیاز برای اندروید استودیو مثل JDK, SDK و... رو در کنار ابزارهای موردنیاز برای اکلیپس نصب کنید نه اینکه اینا رو جایگزینشون کنید. فک کنم باید مسیر پوشه ی projects یا همون work-space برای هر دو محیط با هم فرق کنه. مثلا برای اندروید استودیو یه پوشه به اسم projects-studio بسازید و برای اکلیپس یه پوشه به اسم projects چون که توی هر پوشه تنظیمات اون محیط برنامه نویسی هم ذخیره میشه و نباید یکی باشن که تداخل پیدا کنه. برای بقیه ی پوشه ها هم به همین شکل. توی هر کدوم از محیط ها هم که طبیعیه باید مسیر SDK خودشو بدید.
پاسخگویی و مشاهده پاسخ های این سوال تنها برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است .
چنانچه تمایل دارید به همه بخش ها دسترسی داشته باشید میتوانید از این بخش لایسنس این آموزش را خریداری نمایید .