بروز خطا
[message]
اشتراک در سوال
رای ها
[dataList]
مشکل در بازی Hangman
سلام من تا اینجا یعنی فصل7 یعنی بازی hangman در سرویس پرسش و پاسخ فعالیتی نداشتم اما الان یک مشکل در آموزش استاد دیدم و جا داره اینجا بگم تا دوستانی ک این مشکل را دارند مشکلشون برطرف بشه :
در این پروژه در متد letterOnClickListener در قسمت else بعد از کارهایی ک استاد گفتن وقتی برنامه را اجرا میکنیم با هربار باختن و یا reset کردن بازی تعداد غلط ها باید صفر شود یعنی nWrong صفر باید بشه چون اگر صفر نشه در کلمه بعد اون میزان غلط وجود دارد برای اینکار کافیه در انتهای متد resetGame بنویسیم nWrong = 0 امیدوارم این مطلب مفید باشه واسه تون.
0
0
خود استاد در این آموزش این مشکل را در اخر ویدئو برطرف میکنن اما بعضی ها مثل من دوس دارن همون لحظه مشکلشون را پیدا کنن (9 سال پیش)
+1
0
تو نسخه قدیم آموزش اندروید هستش این مشکل ؟ (9 سال پیش)
0
0
بله.اما بازم میگم اخر ویدئو استاد این مشکل را برطرف کردن (9 سال پیش)
برای این سوال پاسخی وجود ندارد.
پاسخگویی و مشاهده پاسخ های این سوال تنها برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است .
چنانچه تمایل دارید به همه بخش ها دسترسی داشته باشید میتوانید از این بخش لایسنس این آموزش را خریداری نمایید .