آموزش های این وب سایت به صورت رایگان در دسترس است. اطلاعات بیشتر
بروز خطا
   [message]
اشتراک در سوال
رای ها
[dataList]

استفاده از چک باکس در اسکرول ویو

Smsbaz  12 سال پیش  12 سال پیش
0 0

سلام دوستان

من برای فراخوانی یه سری مطالب از دی بی و نشان دادنشون در برنامه از یک اسکرول ویو و داخلش یک لینیرلیوت استفاده کردم

می خوام یک چک باکس به هر لینیری که ایجاد میشه اضافه کنم که هر کدوم تگ خواص خودشونو دارن

ولی ظاهرا توی اسکرول ویو تنها یک شی از جنس ویو میتونه باشه

راهه حلی واسه این مشکل دارید؟

0 0
توی اسکرول که یه لایه قرار میگیره. و توی اون لایه میتونی هرچیزی بذاری. البته میتونی از اداپتر هم استفاده کنی و اونو inflate کنی (12 سال پیش)
 برای این سوال 1 پاسخ وجود دارد.
پاسخ به سوال 
CreativeBoy  12 سال پیش
+1 0

راه حل اینه که شما همه view هاتو باید بریزی توی همون یه دونه linearLayout ی که توی ScrollView هست، چون scrollViewبه صورت مستقیم فقط یه فرزند از جنس view میتونه داشته باشه.

 

اینطور که من فهمیدم، شما میخواید که به ازای هر رکورد که از DB میخونید یه linearLayout به ScrollView اضافه کنید، که برای این کار شما باید هر linearLayout رو که ایجاد میکنی بریزی توی اون linearLayout ی که توی ScrollView هست. به همین راحتی :)

 

البته به نظر من اگه از listView استفاده کنی بهتره :)

0 0
دمت گرم.زدم تو کاره همون لیست ویو ;-) (12 سال پیش)

پاسخگویی و مشاهده پاسخ های این سوال تنها برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است .
چنانچه تمایل دارید به همه بخش ها دسترسی داشته باشید میتوانید از این بخش لایسنس این آموزش را خریداری نمایید .