آموزش های این وب سایت به صورت رایگان در دسترس است. اطلاعات بیشتر
بروز خطا
   [message]
اشتراک در سوال
رای ها
[dataList]

هشدار - برنامه های پولی بازار به صورت رایگان ؟

...  10 سال پیش  10 سال پیش
+4 0

هشدار - برنامه های پولی بازار به صورت رایگان ؟

عنوان مقاله ای در سایت زیر در خصوص جاسوسی هایی که از طریق نرم افزار های پولی کافه بازار میشه .

لینک توسط مدیر سایت حذف شد.

بهتره بخونید خیلی جالبه بهتره بخونید و نشر بدید .

0 0
دوستان نظراتتونو بگین (10 سال پیش)
0 0
یه ذره گیج شدم یعنی توسعه دهنده جاسوسی میکنه یا اونی که رایگان پخش میکنه؟ (10 سال پیش)
+1 0
اونی که رایگان پخش میکنه (10 سال پیش)
 برای این سوال 2 پاسخ وجود دارد.
پاسخ به سوال 
Spirit  10 سال پیش
+3 0

این نوشته یک ماه پیش شما یادم اومد، بهتره لینک این مطلبتون رو هم به مقالتون اضافه کنید.

 

چند باری خوندمش و هر بار بیشتر از بار قبل برام روشن تر شد که بر اساس این مطلب ماه قبل نوشته شده.

مثلا توضیحات دسترسی سوم به هیچ وجه با اونی که تو مستندات درج شده همخوانی نداره، تست کردن اون هم چند دقیقه زمان میخواد.

یا اینکه گفته شده برای مصرف داخلی هست در راستای ترسوندن هر چه بیشتر کاربر هست.

نمیگم هیچ کدوم از اینایی که گفتید ممکن نیست ولی خب با توجه به اون مطلب قبلی‌تون باور کردنش در این حدی که شما نوشتید برام ممکن نیست.

پاسخ به سوال 
...  10 سال پیش
0 0

Nosrati  عزیز خسته نباشید .

اولا همه اونهایی که نوشتم درسته و ممکنه و من خودم به شخصه از androRat استفاده کردم - حالا نه به اون صورت که نوشتم RAT اصلا دسرسی هم نیاز نداره

دوم  اینکه هدف من بیشتر این هست که کاربر رو بترسونم و دلیلم برای اینکه این رو بین شما در میون میزارم هم همینه که همه پشتیبان هم باشیم .

سوم خیلی از بین بازی ها و اپلیکیشن هایی که رایگان میزارن کدومشون معلومه پاکه پاکه ؟ آیا ما که متخصص هستیم نباید این رو بگیم ؟

شما به کاربر بگو ممکنه ویروسی باشه میگه برنامه های بازار همشون ویروسی هستن و زده میشه یا میگه خب حالا ممکنه حتما که نیست و اصلا تو گوشش نمیره .

یکم بازی با کلمات بد نیست به هر حال این ایده من بود و حرف غلطم نزدم و تا الان 500 نفر ریزش کردن از این سایت ها و کانال ها .

چون تو پیامایی که برام میاد میخونم . بیا به مردم بگو دزدی نکنید مال مردم  خوری نکنید حق الناسه آیا  تو گوششون میره ؟

+2 0
شما هم خسته نباشید، یعنی چی دسترسی نمیخواد، یعنی این Permission ها برای تزئین برنامه هاست! به نظرم با جملات غیر واقعی نمیشه مردم رو به سمت کار درست هدایت کرد، چون ممکنه فردا عکس این عمل هم اتفاق بیفته. (10 سال پیش)

پاسخگویی و مشاهده پاسخ های این سوال تنها برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است .
چنانچه تمایل دارید به همه بخش ها دسترسی داشته باشید میتوانید از این بخش لایسنس این آموزش را خریداری نمایید .