آموزش های این وب سایت به صورت رایگان در دسترس است. اطلاعات بیشتر
بروز خطا
   [message]
اشتراک در سوال
رای ها
[dataList]

کرش اکلیپس در Proposals

مهران   10 سال پیش  10 سال پیش
+1 0

سلام. متاسفانه اکلیپس جدیدا موقع فشردن ctrl + space و بعد از باز شدن Proposals کرش می کنه. سازگاریش رو هم با تمام ویندوز xp ها تست کردم. Run as admin هم تست کردم بازم درست نشد. تو stackoverflow هم سرچ زدم تمام راه هایی که گفتن رو تست کردم ولی بازم نشد.
من قسمت 1-3 رو دارم می خونم وقتی بعد از Toast.makeText  کنترل + اسپیس می زنم لیست رو نشون میده ولی به محضی که یکی رو انتخاب می کنم کرش می کنه. ولی جالبه برای امتحان همینطوری Ctrl + space رو که می زنم بدون مشکل میشه یکی از موردها رو انتخاب کرد!
حتی ورزن اکلیپس رو هم به خاطر این ارور عوض کردم ولی بازم فرقی نکرده.
اکلیپس قبلی Indigo
اکلیپس جدید  Neon
ویندوز7

ممنونم

+1 0
لینک لینک (10 سال پیش)
0 0
ممنون دوست عزیز از لینک هاتون. متاسفانه این 2 مورد رو هم یکی تغییر مرورگر پیشفرض اکلیپس و دیگری چک کردن مقادیر Xms , Xmx در فایل .ini بود رو تغییر دادم ولی هیچ تفاوتی نکرد. من تمام اکلیپس و JDK رو پاک کردم و از روی بسته های استاد دقیقا و بدون هیچ خطایی و کم و زیادی نصب کردم ولی جالب اینجاست بازهم اون مشکل پابرجاست! آیا در فولدر اکلیپس لاگی برای ارورها نصب نمی شه؟ با این اوصاف به نظرم مشکل از ویندوز باشه ولی بازم جالبه داشت کار می کرد که یهو اینطوری شد. تصویرش رو در پست بالا می زارم. (10 سال پیش)
0 0
مشکل آپلود کردن تصویر اینجا چیه؟ یه پستی دیگه هم خواستم توش عکس بزارم ولی قرار نمی ده! (10 سال پیش)
0 0
اینجا هم در مورد لاگ های اکلیپس گفته بود که فقط .metadata/.log. رو پیدا کردم و به نظرم چیزی مرتبط با خطای من نبود. لینک (10 سال پیش)
0 0
همانطور که حدس زدم مشکل از ویندزو بود و با عوض کردنش درست شد. حتی قبلش ویندوز repair هم کردم ولی فایده ای نداشت. (10 سال پیش)
 برای این سوال پاسخی وجود ندارد.

پاسخگویی و مشاهده پاسخ های این سوال تنها برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است .
چنانچه تمایل دارید به همه بخش ها دسترسی داشته باشید میتوانید از این بخش لایسنس این آموزش را خریداری نمایید .