معرفی سایت برای دانلود نرم افزار همراه با سورس کد و قابلیت import کردن به اکلیپس (کاملا مجانی)

فقط نمی دونم چرا بعضی پروژه هاش موقع import کردن در اکلیپس ارور داره بدون اینکه اکلیپس دلیل و فایل علت ارور رو تشخیص بده.البته خود نرم افزار بدون هیچ مشکلی روی گوشی موبایل اجرا میشه.
کسی دلیلش رو می دونه ؟ لطفا راهنمایی کنید.


نکته مهم در مورد این سایت این هستش که نرم افزار های سایت قابل دانلود کردن از طریق نرم افزار مارکت اختصاصی سایت هستن.
از طریق مارکت سایت مثل بازار نرم افزارها رو دانلود و روی گوشیتون اجرا کنین و در صورتی که تمایل داشتین سورس کد را هم دانلود کنین به سایت رفته و و نام نرم افزار مورد نظر را در قسمت جستجوی سایت وارد کنین.
احتمالا دلیل این ارور این هست که پروژه از یک کتابخونه استفاده میکنه که شما اونو ندارید برای من که وقتی کتابخونه ای رو ندارم که ازش استفاده کردم این علامت تعجب میاد حالا نمیدونم دلایل دیگم میتونه داشته باشه یا نه
برای من هم میاد ولی دلیلش رو نفهمیدم اگر درست بشه کمک قابل توجهی میتونه باشه !!!
پاسخگویی و مشاهده پاسخ های این سوال تنها برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است .
چنانچه تمایل دارید به همه بخش ها دسترسی داشته باشید میتوانید از این بخش لایسنس این آموزش را خریداری نمایید .