آموزش های این وب سایت به صورت رایگان در دسترس است. اطلاعات بیشتر
بروز خطا
   [message]
اشتراک در سوال
رای ها
[dataList]

مشکل پرداخت درون برنامه ای بازار

Farnad  11 سال پیش  11 سال پیش
0 0

دوستان با سلام خواستم خدمتتون عرض کنم که با استفاده از پرداخت درون برنامه ای بازار (همون مثالی که خود بازار گذاشتهTrivialDrive) در اپلیکیشن، برنامه هر از چند گاهی کرش میکنه و بیرون میپره (علی رغم بکارگیری try catch هی ختلفی که در مثال هست) آیا دیگر دوستان نیز این تجربه رو داشتن و راه حلی براش دارن؟

0 0
تا جایی که منم تجربه کردم این مشکل وجود داره متاسفانه و گاهی بدون دلیل واضح برنامه کرش میکنه، بنظر میاد از اتصال با سرعت پایین هم می تونه ایجاد بشه. (11 سال پیش)
 برای این سوال 1 پاسخ وجود دارد.
پاسخ به سوال 
129887  11 سال پیش
+1 0

سلام

منم همچین مشکلی داشتم. حدس میزنم دلیل crash برای اینه که، قبل از اینکه برنامه به سرور کافه بازار وصل شه، شما روی  آیکن پرداخت درون برنامه ای کلیک میکنی. برای همین crash میکنه. اینو از یکی از بچه ها به نام alu که ی پست برای درون برنامه ای گذاشته بود یاد گرفتم. حدس میزنم، مشکل همین باشه.

اگر مشکل این بود، برای حل مشکل، داخل activity ای که توش پرداخت درون برنامه ای انجام میشه ی dialog از نوع progressDialog تعریف کن و در اول باز شدن activity قرار بده. مثلا بنویسید در حال پردازش. تا وقتی که با سرور ارتباط برقرار کنه.

اگر برقرار کرد که میشه بخش try ، دیالوگو کنسل کنید , و میتونید روی دکمه پرداخت کلیک کنید بدون crash. و اگر ارتباط برقرار نشد که میشه بخش catch باز هم دیالوگو کنسل کنید. دلیل عدم ارتباطم یکی از حالتهای زیر است

1- یا کد پرداخت درون برنامه ای رو  اشتباه نوشتید(که بعیده)

2- یا سرور بازار جواب نمیده(که اینم بعیده)

3- یا اینترنت طرف قطعه :)   پس toast کنید که کاربر کانکشو بررسی کنه

0 0
برنامه من آیکن پرداخت درون برنامه ای نداره و در صورتی که کاربر از مرحله ای به بعد رو بخواد استفاده کنه براش یه دیالوگ مبنی بر خرید نرم افزار میاد که در صورت انتخاب به سرور بازار متصل میشه که این مرحله بدون خطا انجام میشه و تمام مراحل در try catch ها امکان کرش رو منتفی میکنه. برنامه در جای دیگر که الزاما در موقعیت مشخصی هم نیست آنهم گاها دچار کرش میشه که با حذف کدهای پرداخت درون برنامه ای مشکل کرش مرتفع میشه. به نظرم در مثال بازار(TrivalDrive) کنترل لایسنس نرم افزار در پشت پرده هست که این مشکل رو بوجود میاره (11 سال پیش)

پاسخگویی و مشاهده پاسخ های این سوال تنها برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است .
چنانچه تمایل دارید به همه بخش ها دسترسی داشته باشید میتوانید از این بخش لایسنس این آموزش را خریداری نمایید .