یک پیشنهاد قابل تامل
سلام دوستان
پیشنهاد میکنم برای بالاتر بردن کارایی سایت و شناسایی افراد توانمند برای تشکیل یک گروه قدرتمند برنامه نویسی جاوا یکسری آزمون های دوره ای از درسهایی که توسط استاد ارائه شدند برگزار بشه. البته با زمان محدود و از طرف سایت به عزیزانی که رتبه های برتر رو کسب میکنن یک گواهینامه ارائه بشه. البته این آزمون رو هم به شکل عملی و هم تئوری یا ترکیبی از هر دو مورد میتونیم برگزار کنیم. لطفا دوستان نظرات خودشون رو اعلام کنند.
با احترام به این دوستمون اصلا موافق نیستم. با این آزمون قراره چی ثابت بشه؟!
به قول alu0075 همون کارهایی که بچه ها می کنن خودش نمونه کار و توانایی های فردیه.
ما باید با هم و برای هم به جلو بریم. تازه سیاست سایت هم فقط آموزش با محتوای کیفی بالاست. اگه هم قرار باشه یک گروه خوب تشکیل بدیم آزمون معیار صحیحی نیست.(حالا بماند که ما ایرانیان عزیز کار تیمی بلد نیسیتم و تکروئیم).
من هم کمی دخالت می کنم در بحثتون :)
در مورد آزمون و سنجش
آزمون دادن خیلی خوب هست. چون حداقل برای خودمون مشخص میشه که چه کاره هستیم. اما مهمتر این هست که آزمون چطور طراحی بشه. اگر قرار باشه مثل کنکور باشه، بهتره که اصلاً گرفته نشه. چون آزمون های کنکور بر پایه دانش نیست بلکه بر پایه حفظ کردن فرمول های من در آوردی در شرایط خاص است. من در آزمون های اثباتی و تشریحی مثل جبر، دیفرانسیل، هندسه، معمولاً 20 می گرفتم اما در کنکور زیر 30 درصد ریاضی زدم!!! کدوم معیار صحیحی بود؟ و این عیناً عدم تطابق آموزه با آزمون است.
آزمون یک برنامه نویس، موفقیتش هست. یعنی مثلاً چند تا برنامه در مارکت دانلود شده، یا کارفرما ازش راضی هست و ... . وگرنه طرح کردن سئوالات تستی یا تشریحی برای برنامه نویسی به نظر من خیلی غیر منطقی هست. شاید انگیزش ایجاد کنه اما معیار سنجش نیست. مثل اینکه بگید «هر چی بزرگتره سنگینتره»، که مطمئناً ملاک صحیحی نیست ولی معمولاً درست است.
در مورد کار تیمی
کار تیمی در برنامه نویسی لزوماً خوب و موثر نیست و شاید بهتر باشه بگم مضر هم هست! زمانی کار تیمی نمود پیدا می کنه که یک مدیر برنامه نویسی آگاه کار رو هدایت کنه و بدونه که چه Code هایی می تونن موازی با هم نوشته بشن و چطور باید به هم متصل بشن. و تحلیل کردن این معماری نیاز به دانش بسیار وسیع مدیر برنامه نویسی از موضوع و اجرای موضوع داره.
از طرفی باید به این نکته توجه کرد که اکثر تیم ها از رابطه های دوستی پدید میاد که خیلی خوب هست اما یک عیب بزرگ داره:
- رابطه کاری با دوستی متراکم میشه و به محض شکست در پروژه، دوستی ها هم با شکست منجر میشه.
- از طرفی روابط دوستانه اجرای مقررات سخت و قانونی رو سخت می کنه که یکی از دلایل شکست هاست.
- از طرفی معمولاً این پروژه ها بر پایه دل راه اندازی میشه و چیزی که توجیه تجاری نداشته باشه، معمولاً با شکست مواجه خواهد شد.
بنابراین برای توسعه تیم بسیار بسیار سنجیده عمل کنید و در کنار دوستی، سمت افراد رو مشخص کنید و راضی باشید و در آن به توافق برسید و از آن تخطی نکنید. همینطور همه چیز را بین خودتان بنویسید و به دور از احساسات تصمیم بگیرید. توجه داشته باشید که قرار نیست در همه کارها نظر بپرسید و نظر بدهید. گاهی اوقات تکروی کردن نتیجه بهتری دارد به شرطی که آگاهانه باشد. اما اگر در کار خود به شبهه رسیدید، بهترین کار مشورت است.
اینها نظر من بود و لزوماً درست نیست.
پاسخگویی و مشاهده پاسخ های این سوال تنها برای اعضای ویژه سایت امکان پذیر است .
چنانچه تمایل دارید به همه بخش ها دسترسی داشته باشید میتوانید از این بخش لایسنس این آموزش را خریداری نمایید .